TRANSFORMARE

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
tiberiu
Membru forum
13

TRANSFORMARE

Mesaj de tiberiu »

Buna ziua,

poate cineva sa ma ajute cu raspunsuri la 2 intebari? :P

1. daca am o dubita si o rulota exista posibilitatea de a transfera totul din rulota in dubita? a mai facut cineva asa ceva? :shock:

2. daca ma masina cu platforma (gen masina e ridicat auto dar doar cu sasiu)si o rulota exista posibilitatea de a ridica ruloat direct pe sasiu si de a o monta? :shock:

Va multumesc anticipat. 😉

p.s
stiu ca ma veti intreba de ce? imi plac rulotele dar prefer o autorulota si nu am bani necesari achizitionarii uneia dar in schimb am posibilitatea sa cumpar foarte, foarte, foarte ieftin o dubita sau platforma de la mine de la servici.

daca cineva a facut asa ceva va multumesc anticipat pentru orice sfat, critica etc .... :twisted:
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Re: TRANSFORMARE

Mesaj de Irina Strimbeanu »

Buna dimineata Tiberiu.

In primul rand, ca sa stim cu cine vorbim, trebuie sa intri aici :
viewtopic.php?f=22&t=3454&start=360
sa te prezinti.
Apoi poti rasfoi topicul acesta :
viewtopic.php?f=23&t=3183&start=30
unde vei vedea ce transformari au facut colegii nostrii Mona si Octav.
Succes!
Irina, Mircea,piticii si Raya
tiberiu
Membru forum
13

Mesaj de tiberiu »

Multumesc.
Lucian Mitrofan
Membru forum
18

Mesaj de Lucian Mitrofan »

Cred ca asa ceva ar reprezenta cea mai rapida varianta :lol:
Zafira Y20DTH 2001 + Europa 450 S
mitluc@yahoo.com
0745326039
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

La orice astfel de modificare numarul de persoane ramane cel din cabina, 2 sau 3, dupa cum avea masina initial.
Sanatate!
VW T4 Multivan - in transformare
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Salut Tiberiu,

Cea mai simpla varianta este canibalizarea rulotei si transferul interiorului acesteia intr-o duba. Am participat la 2 astfel de proiecte care au fost finalizate pana la punctul dorit de proprietari :-). Chiar si asa, daca vrei sa obtii mai multe locuri de sedere in timpul mersului trebuie sa modifici dubita astfel incat sa fie acceptata de cei de la RAR (geamuri laterale omologate, scaune / banchete omologate etc.). De asemenea, trebuie sa iei in considerare destul de multe aspecte legate de izolarea termica, amplasarea si modul de legatura al corpurilor interioare de structura dubitei, instalatiile electrice, de apa si de gaz care trebuie sa fie conform cu normele etc.

La "transplantarea" unei rulote pe un sasiu de masina apar alte probleme legate de inaltime, modul de prindere pe sasiu, stabilitate laterala etc. Se poate face (chiar un coleg al nostru de club a facut asa ceva), insa parerea mea este ca implica mult mai multe cheltuieli si probleme.

Daca vrei sa incepi acest proiect si ai nevoie de mai multe informatii, contacteaza-ma (numarul de telefon si adresa de email sunt in semnatura) si te voi ajuta cu placere.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
tiberiu
Membru forum
13

Mesaj de tiberiu »

Multumesc frumos.
Scrie răspuns