Camping PALACE - VENUS 2011 Propuneri iesiri si concedii

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Gabi Peterca
Membru forum
14

Re: Camping PALACE - VENUS 2011 Propuneri iesiri si concedii

Mesaj de Gabi Peterca »

danutlupu scrie:Peste 4 ore plec si eu din Iasi acolo, sper sa ne vedem cu bine. Dau o bere rece cui ma ajuta sa intind si eu cortul
Daca ai uitat, stiu pe cineva care are o fisa de montaj! Poti lasa berea la receptie pt saptamana viitoare. :D
Cum e atmosfera in zona?
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Pai am ajuns seara pe la 5 ca am ratacit de cateva ori drumul, o jumate ne-a plouat bine, restul a fost cald. Am luat masa la o bomba ca eram lesinati de foame si oboseala, am facut ceva shoping si dupa asta smotru in rulota ca nu am avut timp acasa.
De cort nu am avut nici timp nici putere dar am pus bere la rece pt ajutoare, maine oricum il dovedesc eu. Campingul e ............bine ca este, nu pe el o sa-l tii minte cand ajungi acasa, conditii nici prea nici foarte, se poate mult mai bine dar si mai rau e drept.
Acum bag coltul in perna ca am 24 de ore de cand sunt treaz.
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Silviu Ghete
Membru forum
14
Oras: Jugureni PH
Data nasterii: 26 Mar 1969

Mesaj de Silviu Ghete »

Amicul Danut Lupu promitea ca pe data de 11 august va avea cortul montat. Greseala... Il astept sa ma identifice, cu o bere rece (da' rece) in mana. Deci... IS-80-GTB vazuta azi, fara cort.
O zi buna.
P.S. Ajuttoare se gasesc, nu-i bai.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

:lol: s-o fi innecat intr-un butoi cu bere pe malul marii la aerosoli si nu a mai apucat sa monteze cortul!
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

S-a mai gasit ceva treaba prin rulota, cumparaturi si mancare de facut si evident m-a lovit o lene............ Apropo de cumparaturi, carne sau legume nu gasiti in statiune ci doar la Lidl sau Penny Market in Mangalia, Lidl e la intrare dar e mai tot timpul plin, mai tot timpul e aglomerat si nu sunt locuri de parcare, inauntru e inghesuiala mare iar unele rafturi sunt goale, asa ca va recomand Penny cam la fel de mare dar mai liber si mai bine aprovizionat mi s-a parut cel putin la categoria carnuri pentru gratar.
Sincer nu am baut nici o bere dar am avut grija sa le rotesc prin congelator ca au inghetat saracele.
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

Daca cortul mai suporta amanare pana maine, cel tarziu la pranz cand ajungem si noi, va dam o mana de ajutor.
Daca se monteaza pana atunci...nu ne ramane decat sa bem berea.
Sa ne vedem sanatosi.
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Daca nu-l montezi pana duminica particip si eu la "montatul cortului"! Dar sa fie receeeeeeeeeee! Si carnea pusa la bait de sambata 😉
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Multa zarva degeaba, l-am intins eu cu Mihaela in mai putin de juma de ora intr-un exces de harnicie ca domnul Ghete nu a apucat decat inspectia finala si bere evident :D . E drept acum betele erau grupate mai bine decat prima data cand era nou.
In camping e liniste seara si racoare, pana acum nici o petrecere sau vecini cu chef, te scoli chiar odihnit.
La Mangalia e un festival ceva ca e agitatie mare prin statiune, noul port si faleza merita vizitate, intradevar foarte frumos amenajate.
Plaja e ok, ieri batea vantul cam tare dar nu erau alge, azi vremea e frumoasa, ne-am carat la plaja.
Hai Gabi fa bagajele mai rapid.
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Am ajuns si noi acasa, a fost un concediu reusit cu 4 dintre RV-isti in zona. Multumesc lui Aurelian pt ajutor la strans cortul si pt prelungitorul recuperat (uitat de mine in graba), domnului Ghete pt inspectie si pt gratarul cu carbuni inchisi - nu prea ne-am sincronizat pe la corturi, v-am cautat de 2 ori cu o bere rece si evident prietenului Gabi care m-a convins sa imi fac concediul aici.
Poze maine, acum sunt obosit de pe drum. Dupa ce am dat o tura si la alte campinguri din zona cat si pe la 2 Mai si Vama Veche am vazut ca se poate si mai rau, adica mult mai rau si mai scump iar Camping Palace e un compromis fericit totusi unde voi mai reveni.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Marti pe la pranz ne prezentam si noi pentru cateva zile :D
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Scrie răspuns