Tasnad Satu-Mare Statiune Balneara - 2011

FlorinMircea
Membru forum
14

Tasnad Satu-Mare Statiune Balneara - 2011

Mesaj de FlorinMircea »

Camping-ul Bai Termale Tasnad se afla in incinta strandului termal si pune la dispozitie tot ce e necesar campari, este foarte ingrijit si curat.
Am ajuns aici vineri 08.07.2011 si am stat pana in 17.07.2011
Tasnadul ca statiune este o mica comoara descoperita de putini inca. Apa este termala (nu incazlita) continand sulf si bazinle frumoase si recent amenajate atrag multi oameni atat din tara cat si din afara tarii, am vazut rulote de germania, ungaria si polonia.
Acessul este usor - drum bun. Se merge pe E81 iar la granita intre jud Salaj si SatuMare exista indicator TASNAD vreo 17 km.
Este o oaza de relazare sanatoasa. Bazinele sunt vreo 6 la numar, 4 cu apa termana, 1 pentru copii si piscina destinata iubitoilor de inot, cu apa simpla, filtrata si tratata cu temperatura 22-24 grade.
Apa este curata, in continua schimbare, ne-am simtit foarte bine.
Taxele de campare sunt mici. Rulota masina cu C.E. ne-a costat undeva in jur de 20 lei pe noapte, la care se adauga taxa zilnica de intrare in strand (10 lei adulti, 5 lei elevi studenti si pensionari), intrare care este gandita foarte bine, cand intri ti se pune o bratara pe mana astfel incat poti iesi si reintra decate ori vrei in strand in ziua respectiva.

In cele ce urmeaza am sa va arat cateva poze cu statiunea, campingul si bazinele:

PE DRUM:
Imagine
Imagine

INTRARE IN CAMPING SI CAMPARE:
Imagine
Imagine
Imagine

CAMPINGUL (primele 2 poze in timpul saptamani iar celelalte 2 in weekend cand e mai aglomerat) :
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

BAZINELE STRANDUL SI STATIUNEA:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

In concluzie va pot spune ca merita si ca exista atat distractie cat si relaxare si ca am sa merg acolo ori de cate ori voi avea ocazia.
Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
Vasiliu Ion

Re: Tasnad Satu-Mare Statiune Balneara - 2011

Mesaj de Vasiliu Ion »

E demn de luat in seama aceasta micuta statiune care nu o cunoaste lumea, multumesc ca a fost postata si pentru colegi. Asa ar trebui sa faca toata lumea cand descopera ceva frumos,util si cu locuri de campare pentru rulote. Inca o data multumesc celor ce au acest obicei.janOmvesel.
Balea Aurel
Membru forum
13

Mesaj de Balea Aurel »

Vrem sa mergem si noi cateva zile la TASNAD, suntem din CLUJ-NAPOCA si nu am mai fost in CAMPING in ROMANIA.
Cum sunt grupurile sociale? dusurile?...se apropie macar,,, de cele din strainatate?
Au prize de curent suficiente?
Pretul mic....deja imi da de gandit.....
La SOVATA unde ne-am interesat ..era vreo 80 lei pe noapte pt 3 persoane cu totul..
Multumesc
BALEA AUREL
KIA SORENTO +CHATEAU
0722 405793
CLUJ-NAPOCA
Radu Andron
Membru forum
17

Mesaj de Radu Andron »

Domnule Aurel! daca citeati topicul de la inceput ,ati fi observat ca o noapte de campat la
Baile Tasnad este de 20 de ron ,rulota +masina+CE(curent electric).
Sanatate si vint din spate! :D
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Valentin Busca
Membru asociat
11
Oras: Targoviste
Data nasterii: 06 Dec 1969

Mesaj de Valentin Busca »

Acolo am sa plec in noaptea de 29.04 orele 19-20 , am intrebat de tarifele de campare si au ramas neschimbate chiar si in 2014
"Ma scuzati pentru intarziere, preturi pt camp sunt urmatoarele:
- pt rulata 10 lei/zi
- curent: 10lei/zi
- intrare 15 lei/ zi pentru adulti.
Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru de web
(http://www.strandmihaieni.com), resp. nr de tel: 0769005471; 0261871240"
Acesta este raspunsul primit de la administrator ,cred ca niste Km. in plus nu strica si asa am hibernat destul. Daca mai sunt si alti amatori de o balaceala dupa atita frig ii astept acolo.
Elnagh Marlin 58 1,9 TD
tel.0722771791
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Vali , asteptam impresii si foto de la tine la intoarcere !
Sa aveti vreme buna !

P.S. Felicitari ... esti printre putinii care scriu abia dupa ce au cautat pe forum cu functia "search" daca exsista acest subiect ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns