Daca tot iti place sa faci curse in zona si cauti locuri frumoase, am scanat harta din zona Obirsiei, pt a vizita un loc in care am facut 7 concedii si ne-a placut mult.
Culmea, Cabana din poienita respectiva, care a fost a Ocolului silvic, e luata de Aeroprtul din Craiova pt. vacante, dar primeste si alti oaspeti. Locul e de nota 10.
Deci dupa ce pleci dinspre Obirsie spre Rinca, la aprox 4-5 km este podul ce traverseaza in stinga Lotru. Mergind inainte dupa inca 2 km aprox e Cabana pe stinga.
Situata la 30 m de riu, intr-o poiana mare in care am campat atit cu cortul cit si cu primele campere, are o pozitie de vis. Nu curent, nu civilizatie. E bine de vazut.
In cazul in care ajungi, asteptam informatii si poze. Drumul nu mai merge mult si se opreste intr-un afluent. Daca avem timp, e posibil sa ajungem in toamna asta.
PS : MOTO personal: Nu mergeti niciodata noaptea pe un drum de munte nemarcat si ce ajunge la asemenea inaltimi, ca aveti toate sansele de a inopta pe marginea lui :lol:
Din aceasta cauza, noi, am cistigat foarte multe cadouri ! - de la polonezii care se rataceau in noapte, in zona cabanei aviatiei si pe care-i intorceam la drumul de Petrosani..