Hobby Excellent Easy 460 UFe

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
cosminalexandru
Membru forum
13

Hobby Excellent Easy 460 UFe

Mesaj de cosminalexandru »

Salut,
sunt nou in bransa, asa ca bine v-am gasit. Ca sa ma conformez o sa va prezint si eu noua achizitie. Istoria e cam asa:
Cochetam demult cu ideea de a cumpara un cort mai maricel pentru familie (nevasta si o fetita de 2 ani). Acum doua saptamani ma duce destinul pe o plaja situata intre Navodari si Corbu (prin spatele combinatului). Acolo m-am intalnit cu un prieten care era cu rulota, impreuna ca alti 3 rulotisi. In doua zile am reusit sa contactez "boala" si eu si nevasta-mea (aia mica nu ma zic, a tras cel mai lung somn de dupa-amiaza, pe malul marii, si totusi in pat cu tot confortul). Ca urmare, incepand chiar de duminica cand am ajuns acasa am inceput cautarile si documentare. In 14 zile am reusit: Hobby Excellent Easy 460 UFe din 2005, adusa din Germania prin luna mai 2007. A fost folosita in romania de un doctor urolog - a avut grija de ea mai ceva ca de pacienti. A folosit-o doar in campinguri, ca urmare nu a folosit toaleta si dusul niciodata, aragazul la fel.

Din pacate nu are roata de rezerva, cort si nici baterie. Ultimele doua ma dezamagesc complet:
1. Am tot cautat corturi pentru ea si nu gasesc decat la preturi exorbitante - peste 1200 euro.
2. Cu bateria sper sa rezolv mai ieftin (chiar vreau autonomie pentru ca nu prea imi plac campingurile, prefer partea salbatica a naturii). Mi-a dat el un generator dar nu mi se pare solutia ideala sa sparg linistea naturii si urechile mele cu 60 de dB.

Daca aveti idee cine m-ar putea ajuta cu montajul pentru baterie si de unde as putea face rost de un cort (lungimea nemasurata cred ca este 906 - este masura data de niste site-uri pentru modelul/anul de fabricatie al rulotei) v-as fi profund recunoscator.

Gata cu vorbaraia, sa vina pozele:
Fişiere ataşate
IMAG0117.jpg
IMAG0117.jpg (44.88 KiB) Vizualizat de 4298 ori
IMAG0119.jpg
IMAG0119.jpg (48.63 KiB) Vizualizat de 4298 ori
VW Touareg R5 2008 + Hobby Excellent Easy 460 UFe 2005
Gabi Peterca
Membru forum
14

Re: Hobby Excellent Easy 460 UFe

Mesaj de Gabi Peterca »

Salut! Cort nou gasesti la Peti. Aduce la comanda modele din catalogul Falle sau poti cauta pe magazinele on-line specializate pe accesorii de rulote.
La baterie ti-as recomanda una pe gel, min 100 amperi. O monteaza orice electrician auto. Vezi ca sunt pe forum cativa baieti din Bucuresti care se pricep la chestiile acestea, plus ca-ti poti afla de la ei mai multe lucruri utile.
Sa aveti cat mai multe iesiri cu noua casa!
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
cosminalexandru
Membru forum
13

Am cautat pe magazine online din romania si strainatate: Problema este pretul exorbitant. Cele din afara sunt mai accesibile (500-700 euro) dar nu stiu daca livreaza in romania si transportul e cam scump. Daca incerc sa folosesc dhl si fedex sar de 400 euro numai transportul.
Multumesc mult pentru urari.
Cristi Argesanu
Membru forum
14
Oras: Dragasani
Data nasterii: 17 Iul 1981

Mesaj de Cristi Argesanu »

In primul rand vreau sa va felicit pt frumoasa achizitie facuta.Si eu caut sa cumpar una asemanatoare.Va rog daca puteti sa-mi spuneti cam pe ce site-uri ati gasit asa rulota(eu nu prea am vazut una cu un an asa bun) si daca nu sunt foarte indiscret ...cam cat a costat?

Va multumesc
Nissan Pathfinder + RULOTA HOBBY 460 ufe
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

cosminalexandru scrie:.. transportul e cam scump. ...
Se poate rezolva mult mai ieftin, o sa va trimit pe mesaj privat un nr de telefon al unui prieten care trece saptamanal prin Germania. Luati legatura cu el si rezolvati rezonabil transportul.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
cosminalexandru
Membru forum
13

@cristi - am gasit-o pe autovit.ro . Pretul a fost destul de piperat. 7500 euro. nu a vrut sa negocieze deloc. am luat in considerare ca isi scoate banii in 2-3 ani si faptul ca isi pierde valoare mai greu decat o rulota veche. Peste 2-3 ani, ingrijita bine, cu siguranta ca o pot da in 6000-6500.
Multumesc pentru urari.

@gabi - multam fain. o sa il contactez si sa vad cum pot face.
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Oho.ho ,frumoasa " micuta " . Sa va bucurati de ea si cat mai multi km ,pacursi fara probleme . De curiozitate ,va rog . CAt a costat si care este mma -ul " domnisoarei " :oops: . Cu bine !
cosminalexandru
Membru forum
13

Salut si multumesc pentru urari. A fost 7500 eur. MMA 1350 kg. Astept sa imi iau categoria BE peste 2 saptamani sa o scot la aer.
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Nu iti trebuie BE daca ai categoria B ,iar mma-ul auto tragator si mma rulota sa nu depaseasca 3500 Kg.( si mma-ul rulotei sa fie intotdeauna mai mare decat al rulotei !
Gata m-am edificat . Am vazut in semnatura ca ai Touareg ,deci iti ...cam trebuie . Ce sa-ti fac daca ai ditamai .....vaporul ! :lol:
cosminalexandru
Membru forum
13

MMA la touareg este 2850 kg. Nu am gasit rulota pe care sa o trag si sa nu depasesc 3500kg. La naiba cu legile astea. Adica o pot trage cu un polo dar nu o pot trage cu un touareg. Aste e ne conformam.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Foarte frumoasa si sa o plimbati cu bucurie. Cu permisul as am patit si eu, dar de 2 luni sunt fericitul posesor al categoriei E, bafata.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Sa o stapaniti sanatosi, pentru cort incearca si la Exis ( http://www.exis.ro/ ) eu de la ei am luat second, 150-200 eur, in functie de marime, persoana de contact Roxana, nr tel 0741600900 .
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Scrie răspuns