Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
de curand am schimbat rulota , am dat-o pe cea veche in International Trailer si am mai pus ceva bani pt a achizitiona ce se vede n titlul topicului.
Este luata tot de la un rulotist care mi-e si vecin in zona Stadion 23 aug -Lia Manoliu - Bucuresti cu care m-am inteles f bine si mi-a dat-o cu inima buna si FARA DEFECTE !
rULOTA ARE 1200 CU MMA 1300 SI 530 CM IN INTERIOR, 2 posturi ce se fac canapea , toaleta fixa, cadita dus , bucatarie completa si cort mare din pvc, am mai cumparat eu o terasa separat de la Motorhome care se numeste Carashade420.
de asemenea am schimbat bateria de chiuveta cu o para de dus detasabila. dar nu aset dotata cu boiler rulota.
Uram tuturor drumuri bune !
Ciprian & Irina
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Gogule , daca ai putin vant din fata ai pus-o la cat de mare este , sa o stapanitii sanatosi si cat mai multe drumuri cu ea . Sa va bucurati din plin de ea si va asteptam la urmatoarea ieseala , Ciprian stie !!
Felicitari pentru achizitie,seamana cu a mea,dar e nitel mai mica.Cit privitor la masina,cea din semnatura posesorului are 122 cai daca e pina in 2002,iar din 2002- are 143cai,cam la limita cu trasul,spun asta deoarece rulota mea are 1350 kg si masina cu care am adus-o are 136 cai...
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Reg. Art.3 Lit.d
Salut , masina este model nou cred ca este 2008 sau 2009 este de 2.0 diesel cred ca are ceva martoage , eu ma refeream ca este destul de mare si lunga mai ales si este putin mai greu de condus faca de una normala adica mai scurta ..
Felicitari pentru achizitie!
Vezi ca n-ai montat bine peretele cortului. Peretele ala are 2 snururi pentru sina, foloseste-l pe cel mai scurt si peretele va veni drept.
P.S. Aceeasi greseala am facut-o si eu.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
masina are 150 cai si trage fara probleme , cat despre montarea peretelui de cort nu prea am inteles cum sa fac DAr vad si eu ca nu statea prea bine .. :(
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Frumoasa mare si incapatoare, s-o stapanesti sanatos, si la cat mai multe iesiri,
I-mi aduce aminte de prima mea rulota, ce sa zic, si acum regret ca am dat-o.
Uite ce am pierdut!
Cred ca eram cam in aceeasi liga.
Fişiere ataşate
HPNX0723XX.JPG (24.77 KiB) Vizualizat de 3173 ori
Emil Naghi 074502500
Bucuresti, Berceni
Nubira + Dethleffs Dude, where"s my car??