Anul acesta, la capitolul terase, cel mai mult mi-a placut terasa Rustika din Jupiter. Muzica jazz live, o atmosfera ce nu am gasit in alta parte pe litoral. E adevarat ca si preturile erau pe masura :)
Alte locatii, in imaginile de mai jos. Sunt din statiunile Jupier si Neptun.
Fişiere ataşate
Jupiter terasa Rustik.JPG (74.56 KiB) Vizualizat de 1450 ori
Poze am postat, acum, impresii.
Vremea a fost frumoasa, apa marii calda, cateva zile am avut alge la mal, insa au fost indepartate.
In camping a fost totul ok, cu exceptia zilei de vineri seara cand mai multe grupuri de tineri au facut o adevarata harmalaie tot timpul noptii pana dimineata. Am semnalat acest lucru conducerii insa raspunsul a fost ca « asa e in fiecare week-end si dumnealor nu au ce sa faca ». La o adica fiecare isi gestioneaza afacerea cum crede de cuviinta. In timpul noptii a aparut si o haita de caini vagabonzi care mi-au ravasit de cateva ori toate lucrurile din cortul rulotei. La un camping de trei stele nu au ce cauta aceste patrupede acolo, mai ales ca problema a mai fost semnalata.
Lasand la o parte aceste mici incidente, atmosfera a fost una placuta, meniul zilei servit la terasa camping-ului f delicios (ca la mama acasa :D ), vom reveni curand!
Undeva ... am vazut cateva rulote care stateau off.,si tot pe acolo rulote care erau campate chiar pe malul marii care plateau 40 ron/zi ...curent ,dusuri ,toaleta care, pe cei din urma i-am invidiat :mrgreen: http://img12.imageshack.us/img12/8356/img3990e.jpg
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)