Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: BUN VENIT PE CLUBRV- Topic de prezentare a noilor veniti

Mesaj de Sandu Toma »

Copiez mai jos un mesaj al lui Moldovan Lirca Ioan din Tg.Mures :

"Buna ziua tuturor.
Va multunin ca ne-ati acceptat sa fim membrii ai forumului ClubRv.
Suntem o familie alcatuita din doua persoane eu : Moldovan Lirca Nica si sotia mea Moldova Lirca Dia. Suntem iubitori de a iesi in mijlocul naturii cu rulota.
Detinem o rulota Chateau Cantara + VW Passat. Tel. 0740304327"
Orice problema are o rezolvare practica
micky_plaza
Membru forum
13

Mesaj de micky_plaza »

Buna ziua! Ma numesc Craifoleanu Mihai, din Bucuresti, cred ca sunt rulotist infocat de vreo 10 ani cel putin. Plec cu rulota in familie, cu sotia Angelica, fiica mea Ingrid si cei doi catei ai nostri [Billy si Leo] , care ne insotesc fideli oriunde ne-am duce. Asteptam cu totii sa va cunoastem!
Rulota Hymer Pan Familia+Dacia Solenza
PACURAR DAMIAN
Membru forum
14

Mesaj de PACURAR DAMIAN »

Buna ziua, la toti rulotistii si familiile lor! Ma numesc Damian Pacurar, Dan pentru cunoscuti. Mi-am inceput viata de camping, in 1968, intr-un cort, de care eram tare mandru, alaturi de parintii mei, cu care, an de an am facut concedii peste tot in tara. In 1999, alaturi de sotia mea Catalina, am luat o rulota de la un prieten, cu care am facut concedii vreo trei ani. In 2004, am cumparat un Hobby Prestige 475-din 1984, pe care l-am tinut pana in 2009. Anul trecut, printr-un complex tare placut de imprejurari, am achizitionat un Tabbert Vivaldi din 2004, pe care il tragem cu un VW Passat V6 4 Motion. Anultrecut, din iunie pana in septembrie, am tinut rulota la Camping S, dupa care au urmat iesirile saptamanale in zona Brasovului, dar si mai departe. Adoram iesirile, ne simtim extraordinar, si alaturi de catelul nostru, KIMBA-Spitz German, care ne pazeste cu mult devotament. Imi doresc, sa ne intalnim peste tot , cu cat mai multi rulotisti.
Nicusor Manea
Membru forum
13

Mesaj de Nicusor Manea »

Buna seara tuturor celor care iubesc natura si frumusetile ei. Incepand de astazi am intrat oficial si noi in marea familie de rulotisti si-mi cer scuze ca nu mi-am facut o prezentare inainte de a posta un mesaj dar niciodata nu este prea tarziu. Asadar suntem o familie compusa din 3 membri , eu (39 ani), sotia Mihaela, si fata Roxana (16 ani) + nepotul meu care imi este ca si un fiu, Robert (17 ani). Suntem din BUZAU , si ma ocup de vanzari de lubrifianti auto. Avem rulota cumparata in 2009 si desi este veche(1982 ) noi suntem multumiti de ea ( Avento 455 TL) tractata cu VW SHARAN 1.9 TDI, dar ( o sa va mirati )am tractat-o initial cu OPEL AGILA 1.2 (masina Mihaelei ).
Numarul meu de telefon este: 0757 316 363 iar adresa de e-mail: mbalubrifianti@yahoo.com. Va doresc la cat mai multe iesiri si poate vom fi si noi acolo.
Fam Nicusor & Mihaela Manea
Chateau 380 + VW Sharan 1.9 TDI
Tel: 0757 316 363
E-mail: mbalubrifianti@gmail.com
tiberiu
Membru forum
13

Mesaj de tiberiu »

Buna ziua, sunt Tiberiu locuiesc in Bucuresti zona Titan, incerc si eu sa ma deprind cu acest hobby ( rulota sau autorulota) astept cu interes orice sugestie de la cei care deja sunt pasionati de calatoriile cu rulota sau autorulota.multumesc
Petre Scolareanu
Membru asociat
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 21 Iun 1967

Mesaj de Petre Scolareanu »

Buna ziua,
Suntem Petre(44), Rodica(43) si Alina(20) Scolareanu din Bucuresti, sectorul 3. De Sf. Petru si Pavel ne-am facut cadoul mult visat, un rv Knaus Sudwind 8304, pe care o plimbam cu un Opel Astra G 2,0 DTI.
Multa sanatate tuturor si sa ne intalnim cu bine!!!!
Petre & Rodica
Bucuresti, sectorul 3
Autorulota Challenger Mageo
0722.404.296
Cornea Viorel
Membru forum
15

Mesaj de Cornea Viorel »

:D Din Oradea va saluta Mirela si Viorel
De multi ani iesim in natura ,am inceput cu o motoreta Mobra pe care ne caram noi plus tot calabalacul ,cort saltele oale cratite etc si din etapa in etapa
am ajuns sa beneficiem de placerea si confortul unei rulote
Avem o batranica dethleffs rm2 fab.1987 pe care mai nou o tractam cu un suzuku vitara 2000cmc benzinar(consuma dar si trage bine)
Doi copii (mari), Mihai si Alexandra ne insotesc cateodata, ei au corturi dar deh sunt tineriImagine
Mirela si Viorel de la Oradea
mirea natalia
Membru forum
13

Mesaj de mirea natalia »

Ma conformez solicitarii de prezentare...
Imi cer scuze, dar necesitatea prezentarii chiar nu am retinut-o, mai ales ca nu am postat pana acum. Dar daca e musai ... cu placere.
Reprezint un cuplu de indragostiti de natura, mai ales de munte, originari din Rm.Valcea, dar mai mult cu treburi prin Bucuresti, unde ne-am stabilit resedinta in timpul saptamanii.
Pana acum un an eram fani ai cortului, dar dupa ce familia noastra s-a marit, iar un bebelus de cateva luni nu il poti caza la munte in cort, ne-am cadorisit cu o rulota la care am sperat de mult, dar nu exista "imboldul".
Iata-ne asadar alaturi de fericitii posesori de rulote, langa care ne dorim vacante frumoase.
Audi A3 + TEC
Raluca Opritescu
Membru forum
13

Mesaj de Raluca Opritescu »

Salut, bine v-am gasit,

Dupa indelungi incercari :lol: am reusit sa-mi fac si eu cont la voi aici.
Raluca ma numesc... si reprezint o familie posesoare de Opel Astra + Kip Deluxe. Suntem incepatori si dornici de cat mai multe iesiri cu rulota. Am spart gheata acum 2 week-end-uri si mai vrem.

Va multumim pentru primire.

Ralu
Opel Astra + Kip Deluxe
Sorin Sovaiu
Membru forum
14

Mesaj de Sorin Sovaiu »

:lol: buna la toti rulotistii .Ma numesc Sorin si Liliana Sovaiu si suntem noi in ale rulotismului (microbist inrait),acum un an de abia mi-am convins sotia sa cumparam o rulota bineinteles inainte ieseam cu cortul dar acum avem o englezoaica Avondale My Fly si "magarul"opel astra g 1,6 benzina suntem din or. Victoria jud Brasov si avem un baiat de 19 ani care nu prea vine cu noi in excursii. El merge cu cei de varsta lui cu cortul.Ma bucur si noi eram la fel la varsta lui.Precizez ca toate week-endurile in care sunt liber plecam cand la departare cand pe linga rau la Cartisoara in functie de timp si ...timp!!?? Ma bucur ca v-am cunoscut si imi sunteti de mare ajutor cu acest forum va multumesc.
avondale my fly opel astra 1,6 i
Gabriel.Sofronie
Membru forum
13

Mesaj de Gabriel.Sofronie »

Salutare tuturor impatimitiolor de libertate si bun simtz
Suntem Alina(37), Rares(5) si Gabi Sofronie(31). De curind am laut si noi "microbul" si am facut prima iesire. Avem o ADRIA 502DK de care suntem foarte multumiti pina acum si o tragem cu un tractor de L200 de la Mitsubishi si cateodata cu un Mercedes Vito 115CDI. Avem un baiat de 5 ani la care tragem mari seperante sa nu ramana singur la parinti si un catel pe nume Bruno (9ani) foarte sprinten care ne insoteste in toate calatoriile care pana de curind se faceau la cort.
Mitsubishi L200+ADRIA 502DK
Balea Aurel
Membru forum
13

Mesaj de Balea Aurel »

Buna ziua,

Ma numesc Balea Aurel, si dupa vreo doi ani de ,,tatonari,, am cumparat o rulota.
Nu este ceea ce imi doresc, dar pentru moment atat se poate d.p.d.v. tehnic.
Am o KIA SORENTO....de 2640 kg maxim autorizat....deci o rulota de 850kg ,...CHATEAU...dotata cu tot ce este minim necesar, stabilizator, toaleta, curata si multe accesorii....
Am cumparat-o din OLANDA...luata de pe SPEURDERS....de la un paricular..cu 1500 euro...din 1991..
Era pregatita pt plecare...si tinuta in HANGAR,,,..cu multe accesorii., corturi butelii ...bucatarie mobila...vesela ....tot...
Vreau pt viitor ceva mai mare....dar vad iau B+E sau schimb masina...
Pana atunci cu asta,,defilez,,..este deeja inmatriculata...
Am folosit-o deja o saptamana..impreuna cu sotia si copilul...de 18 ani...
Mi-au folosit mult discutiile de pe forum....CELE LA SUBIECT....ca sunt si ,,povestitori,,....gen ,,HOMER,, care nu stiu daca au vazut o rulota in afara de poza..
Multumesc
AUREL BALEA
kia sorento+ chateau 350
Scrie răspuns