Am re vizitat locatia Cabana Vama Cucului, unde cu ani in urma, am poposit cu primul nostru camper. Sint dezamagit de ceea ce am gasit si nu venim cu vesti bune.
S-au construit masiv multe pensiuni. Cineva "puternic" a luat fosta parcare din fata cabanei si a ridicat o pensiune...Podul vechi e rupt de ape si e un drum ocolitor.
Nu am mai intrat deoarece drumul era inclinat rau intr-o parte si cam rupt si el plus faptul ca e o ruta ocolitoare prin spatele a mai multor pensiuni. Asta e situatia..
Curtea Cabanei Vama Cucului, care e destul de spatioasa pt campare, era curata si ingrijita. Citiva lucratori mi-au dat impresia ca lucrau pt refacerea podului rupt.
In rest am gasit decit doua locatii cu citeva rulote ce aveau linga niste jepuri serioase, deoarece din acele curti, era imposibil de a iesii cu camperul pe timp ploios...
Locatii ca poieni sint f multe, dar pe majoritatea sint inscriptionate "camparea interzisa", asa ca am preferat a ne indrepta putin cam mihniti, catre Simbata de Sus..
Ca amintire a locatiei pe timpurile cind nu erau atitea constructii si viata era ceva mai linistita, mi-au ramas citeva poze din care postez decit una de la Vama Cucului.
.
.