Ieri, 26 iulie, am ajuns pe Valea Avrigului. Postez de la 3 km mai jos de Cabana Poiana Neamtului, unde ne-am intors pt a campa intr-o poiana superba, nu departe de drum.
Destul de greu, dar incredibil, merge netul prin Vodafone ! Mi-am promis a re vizita locatia, unde nu mai fusesm dinainte de anii 80. Cred ca vom reveni in aceasta locatie. :)
Curat, liniste, natura, cei 14 km de drum sint ok, chiar si ultimii 5 de forestier. Pina in locatie sint diverse pensiuni care de care mai cochete. Intr-un cuvint merita de vizitat
Cabana, zona este splendida. Cred ca rulotele pot intra pe terenul de sub cel al stadionullui. Daca era permisa intrarea si un acces pe terenul de fotbal, era ok si pt campere
Oamenii amabili ne-au invitat a poposi in curtea cabanei adica in parcare, dar nu asta urmaream. Am studiat pe jos cu atentie terenul, dar nu am vazut unde as putea campa
Sint sigur din ce-am vazut, ca depun efort pt a pastra o fata frumoasa a zonei. Se vede influenta Sibiului, totul vopsit, curat. In interior nu am mai intrat, pt ca nu avea rost..
De-a lungul drumului am gasit alte doua grupari de masini cu corturi, ce se pare ca erau in sedere mai indelungata off camping. Poienita gasita, ne-a dat o satisfactie totala.
De mult urmaream sa ne facem un foc de tabara, ceva fripturica direct pe jar si liniste. Dupa aprecierea mea, aici ar intra cam 6-8 echipaje lejer. O locatie de luat in seama
Daca nu reusesc a posta poze, inseamna ca nu-mi permite semnalul destul de slab. Voi reveni cu fotografii in masura posibilitatilor. Azi noapte ne-a plouat, acum e iar inorat
Pentru cei interesati de o iesire in naturaa, off camping datele sint : Altitudinea poienitei este de 610 m - iar coordonatele GPS sint : N 45 / 39 / 11.5 si E 24 / 27 / 18.8