Complexul Agroturistic Poiana Neamtului-Avrig, jud. Sibiu

localizare, facilitati, preturi
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Complexul Agroturistic Poiana Neamtului-Avrig, jud. Sibiu

Mesaj de Liviu Odagiu »

Este foarte potrivit pentru cei care vara cauta un loc de liniste sau un loc unde sa se refugieze de canicula iar iarna pentru cei ce îsi doresc o imagine ca în povesti.
Complexul este situat pe valea pitoreasca a râului Avrig din judetul Sibiu la poalele muntilor Fagaras. Este un excelent punct de plecare în drumetii spre creasta muntilor Fagaras, spre cabana Bârcaciu, spre lacul Avrig. În zona mai pot fi vizitate si alte obiective turistice(orasul Avrig cu castelul de vara Samuel von Brukenthal, manastirea cisterciana de la Cârta, muzeul Badea Cârtan de la Cârtisoara, Transfagarasanul). Drumul de acces pâna la complex este foarte bun, doar 5 km fiind drum neasfaltat dar foarte bun. Complexul este foarte bine semnalizat în orasul Avrig si pe marginea drumului national ce-l strabate.
Am luat legatura cu propietarul pe adresa de mail în vederea stabilirii unei colaborari viitoare. A fost foarte disponibil si va atasez raspunsul sau. Pentru cei interesati sau pentru conducerea asociatiei sunt si numerele de telefon pentru un eventual contact si pentru o eventuala oferta de colaborare.

Complexul are si un site: www.poiana-neamtului.ro

Acesta este mesajul conducerii complexului.

"Buna Ziua,

Ne bucuram pentru interesul afisat pentru zona noastra turistica.
Complexul agroturistic "Poiana Neamtului" de pe Valea Avrigului, dispune de locuri pentru campare cu rulote, alimentare cu energie electrica si apa potabila in perimetrul complexului nostru. Pentru mai multe informatii sau in realizarea unei colaborari, un numar de telefon unde ne puteti contacta 0788592600 (telefonul cabanei) persoana de contact Stoica Ilie / Stoica Iuliana sau 0726300480 Stoica Ilie.

Asteptam un raspuns de la dumneavoastra pe e-mail sau telefonic.
Va multumim"
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Complexul Agroturistic Poiana Neamtului-Avrig, jud. Sibi

Mesaj de Rusu Mihail »

Am o intrebare: Stiu aceasta locatie inca de prin 1979 deoarece am petrecut 3 ani la Sibiu. Nu-mi amintesc unde se poate campa, banuiesc ca nu-i loc mare in curtea interioara. Stiti ceva?
Intentionez a vizita locatia deoarece e super zona. Cine are ceva poze sau cine poate da detalii, e binevenit cu orice informatie. Promit ca dupa ce-i vizitam, postam si foto. Drumuri bune!
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Paul Petrescu
Membru forum
17
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Paul Petrescu »

Mihai, de la iesirea din Avrig si pana sus la Poiana Neamtului sunt foarte multe locuri de campare off, dar nu sunt cu suprafete mari(4-5 echipaje). Noi am fost acum vreo 4 ani in urma si am campat in curtea unui localnic(cu o cabanuta de vara), problema a fost apa menajera... un izvor unde stateai 1,5ore sa umpli o galeata si un rau care era destul de departe fata de locul de campare.
Din ce imi aduc aminte in spatele cabanei erau cateva corturi, dar nu sunt sigur, posibil sa confund cu pastravaria care este inainte de a ajunge la cabana.
In rest ce sa zic... un loc cu un peisaj superb si foarte linistit asa cum spune si Liviu.
Sa caut pozele si le postez.
VW B7 + LMC 390
0740131141
Respect
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Mesaj de Petre Florin Marius »

De cativa ani merg in fiecare vara la Poiana Neamtului. Locul este,mirific,liniste,curat,aer curat .Se merge 10Km pe asfalt si 4 pe drum forestier practicabil,camparea se poate face off camping la cateva sute de metrii de cabana,pe malul raului in cateva poienite cochete cu acces usor(loc suficient pt 4-5 echipaje) sau in curtea cabanei dar inainte vorbiti cu gazdele (nu au loc mai mult de 4 echipaje).Preturile sant mai mult decat acceptabile cu acces la apa si toaleta curentul la 2-3 rulote se poate asigura doar daca nu are cabana inchiriata total intrucat se alimenteaza din grup hidro propriu (innainte de cuplare este bine sa masurati tensiunea).Puteti servi masa la cabana preturi foarte bune si mancare excelenta.Se pot face drumetii in Fagaras sau pur si simplu va odihniti :lol: .Revin cu poze daca doreste cineva.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Cateva poze sunt binevenite , multumim ! :D
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Mesaj de Petre Florin Marius »

Cateva poze din zona.
Fişiere ataşate
Picture 007.jpg
Picture 007.jpg (69.87 KiB) Vizualizat de 4722 ori
Picture 022.jpg
Picture 022.jpg (78.92 KiB) Vizualizat de 4723 ori
Picture 037.jpg
Picture 037.jpg (90.88 KiB) Vizualizat de 4722 ori
Picture 299.jpg
Picture 299.jpg (62.34 KiB) Vizualizat de 4723 ori
Picture 308.jpg
Picture 308.jpg (67.69 KiB) Vizualizat de 4722 ori
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Multumim pentru relatii. Ce mult conteaza o vorba si ceva poze despre o locatie. Multani. Oricare dintre dvs, care doreste a repeta excursia, va rog a ne anunta. Sintem amatori. Numai bine !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Super!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Ieri, 26 iulie, am ajuns pe Valea Avrigului. Postez de la 3 km mai jos de Cabana Poiana Neamtului, unde ne-am intors pt a campa intr-o poiana superba, nu departe de drum.
Destul de greu, dar incredibil, merge netul prin Vodafone ! Mi-am promis a re vizita locatia, unde nu mai fusesm dinainte de anii 80. Cred ca vom reveni in aceasta locatie. :)
Curat, liniste, natura, cei 14 km de drum sint ok, chiar si ultimii 5 de forestier. Pina in locatie sint diverse pensiuni care de care mai cochete. Intr-un cuvint merita de vizitat

Imagine

Imagine

Cabana, zona este splendida. Cred ca rulotele pot intra pe terenul de sub cel al stadionullui. Daca era permisa intrarea si un acces pe terenul de fotbal, era ok si pt campere
Oamenii amabili ne-au invitat a poposi in curtea cabanei adica in parcare, dar nu asta urmaream. Am studiat pe jos cu atentie terenul, dar nu am vazut unde as putea campa
Sint sigur din ce-am vazut, ca depun efort pt a pastra o fata frumoasa a zonei. Se vede influenta Sibiului, totul vopsit, curat. In interior nu am mai intrat, pt ca nu avea rost..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

De-a lungul drumului am gasit alte doua grupari de masini cu corturi, ce se pare ca erau in sedere mai indelungata off camping. Poienita gasita, ne-a dat o satisfactie totala.
De mult urmaream sa ne facem un foc de tabara, ceva fripturica direct pe jar si liniste. Dupa aprecierea mea, aici ar intra cam 6-8 echipaje lejer. O locatie de luat in seama
Daca nu reusesc a posta poze, inseamna ca nu-mi permite semnalul destul de slab. Voi reveni cu fotografii in masura posibilitatilor. Azi noapte ne-a plouat, acum e iar inorat

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Pentru cei interesati de o iesire in naturaa, off camping datele sint : Altitudinea poienitei este de 610 m - iar coordonatele GPS sint : N 45 / 39 / 11.5 si E 24 / 27 / 18.8
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

In completare la plecare, 2 km mai jos de poienita descrisa, am mai vazut o posibila locatie ceva mai incapatoare, cam pt 7-9 rulote, in caz ca cineva ar fi interesat.
Valea Avrigului mi s-a parut a fi una din cele mai curate vai de la poalele Fagarasilor, la fel ca si Avrigul, care este curat si ingrijit, sigur datorita primarului gospodar

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

De aici ne-am indreptat catre cea mai apropiata locatie posibila, respectiv la Cabana Vama Cucului de la poalele Transfagarasanului pentru a vedea situatia actuala.

.
Scrie răspuns