Statiunea Climaterica Sambata

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Statiunea Climaterica Sambata

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

Mai sus de manastire cam la un Km . in dreptul campingului de casute pe partea de vis a vis este o poienita foarte frumoasa.

Imagine

Vara lui 2003. De aici am plecat pe transfagarasan.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Sorin Dandes
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Dandes »

Din curiozitate si necunostinta intreb sie ..nu era cam mare rulota pentru masina?Ce greutati are rulota?Masina ce greutate maxima poate sa traga?
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Masina Peugeot 407

Rulota are sarcina maxima 1.100 kg si Peugeot 307 cu motor de undeva pana in 2000 de cm cubi parca 1994 sau ceva pe acolo nu are prea mare importanta dar oricum stiu ca avea 90 de cai hdi are sarcina maxima cu dispozitiv de franare trecuta in cartea de identitate si in certificatul de inmatriculare 1.300 de kg asa ca nu este nici o problema. Precum vezi am urcat si Tranfagarasanul si la Cabana Padina in aceeasi formatie.
Ultima oară modificat 17 Noi 2006, 11:10 de către Dragos-Iulian Dobrovat, modificat 1 dată în total.
Dragos D

Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

nu as vrea sa intelega cineva ca fiind colocalnici vreau sa fac reclama gratuita cuiva(vezi comentariile visavis de Exis),dar(bineinteles cu acordul actualului proprietar,care este tot galatean) as vrea sa vezi prima mea rulota si ce inseamna o rulota cu MMA sub 850 kg.,pe care am avut-o datorita aceluaisi situatii pe care o reclami tu:masa maxima remorcabila a masinii!
mig03
Marcu Corneliu
Membru forum
18
Oras: mioveni
Data nasterii: 04 Mai 1966

Mesaj de Marcu Corneliu »

saptamina trecuta razvan costescu a cumparat de la exis o rulota cu greutatea maxima 850 kg.. are tot un cielo.. are pe ia tot ce ii trebuie. deci daca insisti gasesti o rulota care sa fie compatibila cu masina ta.
Marcu Corneliu
renault grand scenic 2014
tel. 0740222771/0733803712
e-mail: mrccorneliu@yahoo.com
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

salut mig03 reclama nici o data nu este gratuita sau ieftina,dar daca cineva a primit ceva de care se bucura ,a primit un serviciu de care este multumit de ce sa nu spuna?de ce sa nu inpartaseasca si cu altii ?pina cind cineva merita de ce sa nu fie laudat...asa cred eu,dar putin conteaza
Sorin Dandes
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Dandes »

Va rog sa ma scuzati dar repet ce a scris dragul nostru coleg Marcu Corneliu "razvan costescu a cumparat de la exis o rulota cu greutatea maxima 850 kg.. are tot un cielo.. are pe ia tot ce ii trebuie".Domnule Razvan daca binevoiti va rog a detalia achizitia dv. ,adica daca se poate cat mai multe poze si un pret .Va multumesc.
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
Bogdan

Mesaj de Bogdan »

Pacat de peisajul superb...
Probabil ca din cauza palincii a cugetat mai profund asupra ,,riscului'' pe care il prezenta usa deschisa .
Asta-i Romania din pacate...

Toate bune, Bogdan D
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

poza

Poza este in poienita de vis a vis de acest camping dar nu este vizibila din sosea datorita malului inalt .
Dragos D

Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Statiunea Climaterica Sambata

Mesaj de Rusu Mihail »

Postez azi 27 iul 2011, dupa 5 ani de la primele postari ale lui Dragos Dobrovat, iubitor al locurilor montane, pentru a se vedea cu tristete ce-a ajuns Cabana Popas Simbata.
Deoarece si noi sintem total adeptii unor astfel de locuri deosebit de frumoase, am revenit cu drag in acest loc ce se afla in topul fruntaselor de la poalele muntilor Fagaras.
Toata seara am fost mihnit din cauza faptului ca la Simbata de Sus nu exista loc de campare. Ori, in aceasta locatie se putea face unul din cele mai frumoase campinguri !...

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Drumul de acces din DN este impecabil, mai bun decit DN ul. Manastirevea Brincoveanu avea vizitatori, lume multa in zona pt o zi de marti in iulie. Pacat de locatie fara camping

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Acum se vede cam ce-a ajuns Cabana si Campingul Popas Simbata. Ne-am campat ca de obicei, in mica poienita din vecinatate. Am petrecut o seara frumoasa, dar cam trista.
De aceea nevasta-mea mi-a propus ca azi, sa ne indreptam catre Zarnesti - Plaiul Foii, o alta locatie superba, dar sa vedem ce alte mici modificari s-or mai fi facut si pe acolo..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns