Camping Techirghiol

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Titel Cojocaru
Membru forum
16

Camping Techirghiol

Mesaj de Titel Cojocaru »

Deschid acest topic datorita faptului ca rasfoind toate paginile nu am gasit nici un camp in aceasta zona . Am vazut ceva apropiat in EF N si EF S dar vai de ele.
Daca cineva a ajuns in zona si stie de vreun camp decent in aceste zone v-as fi recunoscator. Multumesc anticipat.
0769267947 mitsubishi pajero+fendt 510
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
16

Re: Camping Techirghiol

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Era pe vremuri camping Sincai in Eforie Nord pe malul lacului Techirghiol, foarte aproape. Langa camping era si solar/bai de namol, dar au fost inundate cand s-a ridicat nivelul lacului, am inteles ca si lacul si-a pierdut foarte mult din salinitate si proprietati terapeutice.
Ultima oara cand am fost acum cativa ani era foarte degradat si inchis.Nu stiu sa existe vreun alt camping in Techirghiol, poate doar la gazde in curte.
VW T4 Multivan - in transformare
Tavi Dragotoiu
Membru forum
17
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Mesaj de Tavi Dragotoiu »

Am fost eu anul asta sa vizitez faimoasa statiune Techirghiol, care arata deplorabil! Nu este nimic, nici de vazut, nici de vizitat, nimic, nimic... singurul lucru care mai functioneaza este manastirea!!! Toata statiunea e un santier, deoarece este in curs de reabilitare, care trebuia sa ia sfarsit in iunie 2011!!!
Tavi
RO +40745007103
Titel Cojocaru
Membru forum
16

Mesaj de Titel Cojocaru »

multumesc pt informatii.vreau sa merg acolo prin sept-oct la centrul de recuperare si ma interesa un loc de campare mai aproape sau chiar in localitate
0769267947 mitsubishi pajero+fendt 510
Scrie răspuns