bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nu e musai sa fie Tabbert .Modelul de lampi se pare ca se afla pe mai multe modele de rulote. Canapelele se potrivesc pe modelul 540 / 545 si in general pe rulotele cu 230cm latime .Curios este ca pe langa lampile din rulota mai aveam si o lampa sparta pe care o inlocuisem de curand...cu aia ce o face oare ?
Gabi Peterca scrie:Propun infiintarea unei sectiuni "detectivul rulotist".
Gabi , daca nu ne ajutam noi intre noi...de la politie pot sa-mi iau gandul...Cert este ca , se pare , s-a format o banda de hoti specializata pe rulote , autorulote...Este posibil ca cel care mi-a spart rulota sa fie rulotist pt ca prea a stiut ce sa ia. Curiozitate :!: in baie se aflau 3 sticle de solutii de rulota. Una roz una verde si una ...dubioasa cu un soi de dezinfectant. A luat exact doua din solutiile stiute de toata lumea+ hartia igenica...Cineva spunea ca este ft posibil ca hotul sa urmareasca forumul si sa stie exact care si ce are si atunci merge la punct fix.
In alta ordine de idei cam asa a iesit spatele rulotei....nu este lucru original dar macar am lumini , pot circula...
Bogdan, spatele a iesit super bine... pleaca in concediu, multi vad, putin cunosc. Vineri plec prin tara, daca vad ceva te sun. Iti urez iesiri reusite... Bafta...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Neata, Bogdan daca ajungi la 2Mai vezi ca inainte de intrarea la cherhana sint 2 rulote de vanzare , una este Tabert nu am putut vedea mare lucru ca este ceva mai retrasa intre 2 case . Daca ai timp dute pana acolo si vezi care este situatia , poate poate .
Salut Bogdan!
La iesirea din Onesti spre Oituz, pe partea drepta, este un parc auto pt dezmembrari. Acolo este un Tabbert care seamana cu al tau. Ia legatura cu cineva din Onesti si vezi poate gasesti de cumparat pernele lipsa.
Bafta!