MAI BINE ACUM !

Amintiri din trecut ....
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Constantin Curelea
Membru CD
20

MAI BINE ACUM !

Mesaj de Constantin Curelea »

Stimati prieteni,

Imi vine greu sa recunosc, dar sunt dezamagit.
Se pare ca asa se intampla cand iti doresti ceva prea mult.
Am initiat forumul clubrv in 2004 pentru a strange in jurul lui oamenii pasionati de rulotism.
In 2005 si mai ales in 2006 forumul s-a dezvoltat, au fost organizate excursii comune, s-au cunoscut oameni noi.
A aparut ideea infiintarii Asociatiei care sa ne reprezinte.
Aici este toata problema.
Oameni entuziasti au cotizat la infiintare ca apoi sa apara contradictii.
Au aparut factiuni in randul membrilor, dizidenti chiar.
Contrazicerile verbale, uneori chiar la limita , atitudinile de atotcunoscatori ale unor membri , incompatibilitatea comportamentala, etc. sunt cateva exemple care ma fac sa pun in discutie oportunitatea infiintarii asociatiei in aceasta structura de membri fondatori.
Am nevoie de sprijin efectiv si nu declarativ , de armonie cel putin in jurul meu.
Cu scuzele de rigoare pentru cei 5 prieteni din provincie, care au semnat tabelul de constituire al asociatiei, in actuala structura a acestuia, nu se poate continua.
Din experienta celor care activeaza in asociatii, este necesar ca cel putin membrii fondatori sa reprezinte o echipa.
In acest context va rog sa va exprimati parerea cu privire la continuarea , in aceasta formula, a actiunii de infiintare a asociatiei.
Se vor returna banii la membrii fondatori .
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

pina la urma este vorba si de o chestiune nationala,adica romania sa nu aiba o asociatie al rulotistilor nici in 2007 ? la noi totul se intimpla cu ani intirziere fata de restul tarilor,verificati numa,cred ca in afara de albania,ukraina,moldova in fiecare tara este un club unii deja cu vechimi de 50 de ani,totusi nu credeti voi,mai ales romani(eu sint doar un ungur cu prea putina influenta)ca e rusinos? sint interese personale,dar voi chiar nu vedeti ca este vorba de mai mult? costel sa infiinteze aceasta asociatie cum poate,banii depusi pentru infiintare se returneaza doar pentu tigani(nu ma refer la natie) asta este propunerea mea
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Toata lumea sa se gandeasca bine ce mai vrea si ce nu mai vrea si...sa se faca o reconfirmare. Eu,dupa cum am mai zis,vreau infiintarea acestei Asociatii.Si,poate ma repet cu intrebarea,ce are a face Asociatia cu certurile dintre noi? O sa ne mai certam si o sa ne impacam din nou...de enorm de multe ori.
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Problema e ca la Cheia a fost ca la nunta... Ia si de la mine si de la mine hau hau da ma si tu... si de la nasu si de la socru si uite-asa... dar nimeni nu stie exact (pentru ca nimeni n-a spus exact) ce drepturi si obligatii ai cand intri ca membru fondator intr-o asociate... Si pe mine m-a luat valul dar m-am interesat apoi...
S-ar putea sa gresesc pt ca va repet n-am experienta de loc in zona asta dar spun si eu ce mi-au spus altii...
De ex. Oricare din membrii fondatori poate fi tras la raspundere pt activitatea asociatiei fara ca el sa participe efectiv la luarea deciziilor... de ex asociatia face potlogarii cu banii, x-ulescu (membru fondator) habar n-are, ca n-a participat la intalnire cand s-a hotarat chestia asta, ...el a dat banu la cheia si in rest nu s-a implicat cu nimic. Vine politia si-l leaga spunand: est membru fondator, raspunzi in solidar cu ceilalti pentru potlogarie de ce nu te-ai opus????
Sa zicem ca x (membru fondator) se cearta rau cu y (membru fondator) si isi baga picioarele si nu-l mai intereseaza. Se poate trezi in situatia de mai sus, s-au zice vreau sa ies legal din chestia asta si atunci tre sa obtina o decizie judecatoreasca, adica stai sa te judeci samd

Acum suntem 16 oameni care abea daca ne cunoastem, unii ne-am imbatat impreuna, alti ne-am certat de nici nu ne mai vorbim si tot asa...
Deci cel putin la nivelul membrilor fondatori tre sa ne cunoastem bine, sa avem incredre unii in altii, sa avem atributii clar stabilite si in nici un caz sa nu existe sciziuni iremediabile asa cum se pare ca sunt acum...

In concluzie eu imi afirm in continuare sprijinul pt infiintarea asociatiei, imi asum cel putin o sarcina (o vom decide apoi) in cadrul asociatiei si cred ca voi gasi un limbaj comun cu ceilalti membri fondatori a.i. sa mergem inainte si sa rezolvam disensiunile...

Daca mai sunt si alte aspecte (negative) ce rezulta din calitatea de membru fondator al unei asociatii va rog sa le puneti aici.... ca poate ma razgandesc ca si-asa nevasta-mea zice nu nu :D :D
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

e clar ca nu facem asociatia ingerasilor care sa functioneze in rai, eu am intilnit la cheia si de revelion doar oameni luind unul cite unul in care fara sa ma gindesc prea mult asi putea incredinta bani,fara sa ma gindesc ca m-ar pacali sau... pentru siguranta costel da o declaratie ca el raspunde de bani,si atuncia poti sta linistit,ori ce se intimpla nu esti raspunzator
Florin Dumitrescu
Membru fondator
18

Mesaj de Florin Dumitrescu »

Micile disensiuni intre membrii fondatori sau nefondatori nu aulegatura cu infiintarea Asociatiei. Plecarile pe grupuri se fac dupa afinitati si dupa timpul liber al fiecaruia. E greu sa fim toti de acord cu locatia si data pentru fiecare excursie. Asta nu inseamna ca la iesirile organizate de club nu vom participa cu totii. Eu sunt convins ca vom bea cu totii un pahar in cinstea acestei Asociatii.
@ Dl Curelea, nu interpretati gresit iesirile separate ale membrilor clubului, acestea facandu-se dupa , repet, timp si afinitati. Acest Club TREBUIE sa continue, este necesar si nu trebuie sa se incline la orice pala de vant. Asta ne va intari pentru viitor
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

Dle Curelea

-nu vad motivul pentru care sa se "impiedice"infiintarea asociatiei, doar niste pareri contradictorii intre citiva membrii fondatori sau ne , nu mi se par de ajuns
-chiar daca unii , printre care si eu , am renuntat la a fi membrii fondatori nu am facut-o cu rautate sau ca nu sprijinim in continuare infiintarea asociatiei , doar ca nu dispun de tipul necesar sa ma ocup indeaproape de semnaturi...etc ; am spus si repet ca doresc sa fiu membru cotizant si nu dau inapoi de la aceasta sustinere financiara a clubului si voi participa la toate intilnirile organizate ale clubului
-daca cei ce s-au retras nu au putut intelege ca in orice comunitate sint pareri pro si contra asta nu inseamna ca asociatia trebuie sa se opreasca aici ; daca nu mai aveti sustinere in parcurgerea urmatoarelor etape din partea celor ce au facut-o pina acum solicitati-ne sprijinul celor ce sintem in continuare pro-asociatie si va asigur ca se va gasi o rezolvare<nu dispun eu de timp dar coupeul si-a oferit sprijinul , sau putem delega pe cineva sa se ocupe de acte in caz ca nu are cine din club>DOAR SOLICITATI-NE SPRIJINUL si vom gasi impreuna o solutie ! STOP ideii de a renunta !
-daca nu iesim in fiecare weekend impreuna asta nu inseamna ca nu putem fi impreuna la intilnirile organizate de CLUB si nu putem inchina un pahar in cinstea acestuia
-ati inceput ceva maret si nu e corect nici fata de dvs sa renuntati !
-vor mai exista parei pro si contra dar majoritatea isi va spune cuvintul
-credeti ca e normal sa punem in discutie infiintarea asociatiei cind se retrag 2-3 si se inscriu 10 ?
-nu sinteti mandru ca CLUB RV apare si pe alte site-uri ?
CONCLUZIA SUS FRUNTEA DLE CURELEA
si pe cai ca ne ajung altii din urma :)
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

Peti nu am inteles nimic din ultimul mesaj ...tradu-ne si noua :D
Marcel Gheorghe
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Astept raspuns de la TOTI membrii cu acces pe acest forum.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Raspund foarte scurt: aceasta Asociatie trebuie infiintata!!!!

Imi asum raspunderea prin tot ce reprezinta aceasta calitate de membru fondator.

Sunt in asentimentul celor ce au scris mai sus legat de discutii si iesiri. Nu au legatura cu infiintarea Asociatiei!!

D-le Curelea, sa dam drumul la acte, ca ne prind Sfintele sarbatori Pascale, tot la nivel de discutii!

Cu stima,
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

propun termenul de asteptare a reactiilor pina miercuri , cine nu a raspuns inseamna ca nu mai conteaza pt infiintarea acestei asociatii
Marcel Gheorghe
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Daca tot nu te-ai implicat ca membru fondator,cum crezi ca poti impune o reactie in timp determinat?
(eu doar am vrut si o spun din nou:doresc sa vad un "ClubRV" existand si sa ne reprezinte interesele!)
In plus,atat timp cat Peti si-a asumat transmiterea actelor si plata cheltuielilor de transport a actelor,pentru membrii din provincie,ca Asociatia sa se "nasca" si fii convins ca in plus si cei "suparati" sustin acest lucru,nu cred ca un ultimatuum poate rezolva ceva!
Lasa sa se faca concilierea "naturala" a probemelor si in plus eu sunt sigur convins ca vom "exista" cat de curand!
Scrie răspuns