Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mergem la Baraj Siriu - dar se pare ca locul de campare de pe stanga ....500m,,cca dupa cel de al III lea viaduct "Gramatic " , din ce m-am interesat este greu accesibil - POSTAREA DE MAI SUS ESTE BINEVENITA , mai ales ca am fost azi informat de un coleg ca sunt ceva balti de apa in zona ( din cauza ploilor).si cred ca vom schimba locatia mai sus sau mai jos cativa km,
NU prea este semnal gsm decat in anumite zone.. ....pe acolo
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Salut, eu sint in Laguna la Fagaras si vreau sa merg la Balea si apoi la barajul Vidraru daca sint doritori va astept acolo , duminica sint acasa va astept.
Am fost saptamana trecuta la Siriu, cu rulota se gasesc locuri bune spre 14 scaune. De vineri, ca sambata se aglomereaza. Sunt vreo 4km din DN pe drum neasfaltat, dar practicabil. Nu stati foarte aproape de drum, circula camioane (chiar si duminica) si va umpleti de praf.
La coada lacului, daca ploua, cam greu de iesit (parerea mea).
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
.In acest moment Ionel Generalu' se afla campat in zona pe acolo , a trecut azi si pe la " 14 scaune" si nu a campat acolo pt ca n-a fost prea bine "intampinat" de cei de acolo, desi eram dispusi sa platim - 3-4 rulote.... vineri ajung si eu in zona in jur de h 17-18
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
din cate vad sunt 2 echipaje care vin in Valea Doftanei,3 care m-au anuntat ca vin la Popas,alte cateva in asteptare,asa ca...va astept cu lemnele de foc......Ciprian sa nu uiti ,,disco,,
dupa discutii indelungi cu domnul Sandu Matei ne-am hotarat sa participam la Paltinu dupa cum urmeaza:
1-fam Sava 2 adulti + rulota+o sonerie (catelus)din data de 22.07 de la pranz;
2-fam mult'stimatului Domn Mariusel de la Pitesti de vineri seara 2 adulti+rulota;
3-fam mult'onorabilului Domn Gheorghe,de vineri seara 2 adulti+rulota.
Gazda asteapta mai multi participanti,asa ca nu ratati va asteptam.