Am ajuns aici vineri 08.07.2011 si am stat pana in 17.07.2011
Tasnadul ca statiune este o mica comoara descoperita de putini inca. Apa este termala (nu incazlita) continand sulf si bazinle frumoase si recent amenajate atrag multi oameni atat din tara cat si din afara tarii, am vazut rulote de germania, ungaria si polonia.
Acessul este usor - drum bun. Se merge pe E81 iar la granita intre jud Salaj si SatuMare exista indicator TASNAD vreo 17 km.
Este o oaza de relazare sanatoasa. Bazinele sunt vreo 6 la numar, 4 cu apa termana, 1 pentru copii si piscina destinata iubitoilor de inot, cu apa simpla, filtrata si tratata cu temperatura 22-24 grade.
Apa este curata, in continua schimbare, ne-am simtit foarte bine.
Taxele de campare sunt mici. Rulota masina cu C.E. ne-a costat undeva in jur de 20 lei pe noapte, la care se adauga taxa zilnica de intrare in strand (10 lei adulti, 5 lei elevi studenti si pensionari), intrare care este gandita foarte bine, cand intri ti se pune o bratara pe mana astfel incat poti iesi si reintra decate ori vrei in strand in ziua respectiva.
In cele ce urmeaza am sa va arat cateva poze cu statiunea, campingul si bazinele:
PE DRUM:

INTRARE IN CAMPING SI CAMPARE:

CAMPINGUL (primele 2 poze in timpul saptamani iar celelalte 2 in weekend cand e mai aglomerat) :

BAZINELE STRANDUL SI STATIUNEA:

In concluzie va pot spune ca merita si ca exista atat distractie cat si relaxare si ca am sa merg acolo ori de cate ori voi avea ocazia.