Leresti,Navodari,Vama Veche si Capidava

Viorel Grosu

Re: Leresti,Navodari,Vama Veche si Capidava

Mesaj de Viorel Grosu »

De platit,platesti la Navodari. La Capidava nu platesti nimic dar, iti cauti singur un loc de campare pe malul Dunarii. De obicei se campeaza sub zidurile cetatii Capidava pe malul Dunarii. viewtopic.php?f=7&t=2456&p=44488&hilit=capidava#p44488
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Leresti,Navodari,Vama Veche si Capidava

Mesaj de Rusu Mihail »

Bravo Cristi si Zina ! Felicitari pt excursie si de locul super de la poalele Barajului Riusor...In 2006 ne-am petrecut super frumos acolo, eu si Maria singurei. Vad ca voi ati fost ceva mai multi ! :)
Toata zona pina la Cabana Voina e frumoasa. Nu mai stiu in ce stare e drumul betonat de linga baraj. La primaria din Leresti cred ca pot lua un acord pt ClubRV, daca va e interesanta locatia.
Am informatii ca in curind incepe asfaltarea. Pt. cei ce nu au fost,se ved in clip ceva detalii inclusiv cu poiana din fosta organizare a santierului..http://www.youtube.com/watch?v=gQIJ_krcLss
Referitor la Navodari, daca e ok locatia, trebuie vazut cine are relatii pe Cta-Mamaia pt a se putea incheia un protocol cu primaria, nu cred ca-i imposibil, "daca ridicam toti antenele". Vorbim..
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns