Dupa mai multe zile (placa de retea distrusa de la fulgere :shock: ) reusesc sa postez imagini din croaziera facuta cu BUNICUTA (si nu ma refer la Zana :P )
Prima locatie a fost la Leresti impreuna cu mai multi prieteni ,unde am "udat" caroseria rulotei si atestatul de detectiv
Navodari,sau locul unde angajati de la primarie au vrut sa ne arda cu o taxa de campare (numai pe noi , cu rulotele )
Ocazie cu care am injurat o ora toata familia lui boc,basescu si restul de gunoaie alese in mod democratic
Am strans tot si am plecat la Vama Veche (daca plateam un leu ma lua inima ) dupa ce impreuna cu colegii (Cristi,Nicu,Eugen etc. ) am reusit sa colectam vre'o 20 de saci de gunoi
Le-am urat colegilor distactie placuta si am plecat la Vama
Vama Veche , locul cu " aura " speciala :P
Am facut baie ,nudism, foc de tabara si am pescuit un guvid (doar unul )
Apa la discretie, oferita de nea Fane, paznicul de la hotelul in constructie unde "ecologistii " isi descarcau intestinele cu gemetele specifice :twisted:
Am si imagini cu virgula ...in soare (dar nu este cazul ,mai sufera unii cu inima ...asa ca ... )
Capidava ,locul unde am avut ocazia sa-l cunosc pe colegul Costica Urban ,un om deosebit de primitor (cu toata experienta nefericita avuta inainte )
Am prins peste ,mult peste si am fenta inca odata ploaia :P
Felicitari pentru achizitia rulotei si pt atestat.
Ca detectiv, spune-ne tarifu' pe ora.
Daca cumva te angajeaza Amalia,sa stii ca platesc dublu,ca sa "fie bine"...
Salut :D ,nu este cazul, in particular nu ai voie sa "functionezi"
Numai in cadrul unor societati specializate, sau al unor cabinete individuale de detectivi particulari :D
Multumesc ptr. aprecieri vis a vis de rulota :P
Noi am fost la Navodari la o saptamana dupa voi si am gasit locul curat :D. Am platit taxa la primarie crezand ca ei se ocupa de curatenie. Daca stiam iti pastram cota parte din taxa.Una peste alta a fost frumos mai putin timpul pierdut pentru achitarea taxei (2 ore)
Asa este Vali :D ,merge super bine si suntem foarte multumiti de ea .
Eu nu am platit taxa ,nici nu am vrut sa dau ochii cu ei (mai apaream si pe la stiri )
Niste talhari ieftini, care se mira de ce merg turisti la bulgari
Un prostalau de politist intreba ce este cu gunoiul ala ,in ...suficienta lui credea ca l-am adus de la Bucuresti (as fi bucuros sa stiu ca este pe lista de disponibilizati )
Ai nostri ca brazii cu mucii pe piept :oops:
TAXA LA NAVODARI ESTE CCA 30 RON/ZI in conditiile in care se presupune ca ocupi mai putin de 10 mp. trebuie mers la primarie ( str Dobrogei nr 1 ), la o domnisoara care ti face copie CI si copie talon rulota, ( se face un dosar ) , apoi se merge in alta parte la admin. financiara( la fiscal) unde se poate plati . Se verifica zilnic pe plaja chitantele si numele de inmatriculare ale vehiculelor. Se presupune ca masina nu o tii pe nisip ( rulota ai voie ) ., dar nu se sanctioneaza asta....
ATENTIE ! SAMBATA SI DUMINICA NU VA POATE INCASA NIMENI !!!! ESTE INCHIS- RECOMAND sa mergeti intr una din zilele saptamanii pt a rezolva aceste lucruri
Daca postarea este off, rog a fi mutata undeva unde ajuta aceste informatii !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com