Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Intamplator am drum in Germania exact cand este programat la Sulzemoos targul anual de caravaning (sau cam asa ceva). O sa fac ceva poze sa pun la intoarcere, sa vedem si noi care mai este <<trendul>> in rulotism. Poate imi mai iau si eu ceva pe la rulota, numai sa nu se prinda nevasta. :) :) :) http://www.motorhomes-international.com/
Am fost si am ramas cu gura cascata, inca nu se inchide :o :o :o . Ce mai piese rare, pana si nevasta care este mai putin entuziasmata de rulotism, sa zicem, a fost de parere ca trebuie sa ne luam un camper. Nu mi-am luat decat o cutie pentru bateria de 100Ah, niste adaptoare pentru teava de gaz, niste prize la 220V si 12V, consumabile pt WC, niste conectori de la filet la furtun si nevasta vase si tacamuri pana am platit la casa <<doar>> 300 de Euro :evil: :evil: :evil: .
Ce m-a surprins a fost numarul foarte mare de campere in comparatie cu rulotele, undeva peste 80% campere.
Daca ne ajuta Doamne Doamne si daca in concediul de anul asta nu se va intampla vreo catastrofa care sa ne indrepte spre turismul la hotel, in un an sau doi sigur o sa-mi iau un camper, unul nou si foarte bine dotat. Cred ca vreo 35000 euro sunt suficienti pentru aceasta investitie. Pot sa spun ca am vazut la unele (a se citi peste 150000 euro) campere niste instalatii, echipamente si tot felul de automatizari pentru electrice, apa si incalzire incat ce mi-am facut eu la randunica este egal cu minus 1 nu cu zero.