Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Campingul se afla exact langa strandul termal si este destul de mare. Pune la dispozitie tot ce este necesar camparii.
Pomii ar putea fi singurul element lipsa al acestui camping. Sunt, insa sunt mici (banuiesc ca o fi campingul amenajat recent)
Tasnadul ca statiune este o mica comoara descoperita de putini inca. Apa este termala (nu incazlita) continand sulf si bazinle frumoase atrag multi oamen atat din tara cat si din afara tarii, am vazut rulote de germania, ungaria si polonia.
Acessul este usor - drum bun. Se merge pe E81 iar la granita intre jud Salaj si SatuMare exista indicator TASNAD vreo 17 km.
Este oaza de relazare sanatoasa. Bazinele sunt vreo 4 sau 5 clasificate in funcite de temperatua apaei (apa care este in continua schimbare)
Taxele de campare sunt mici. Rulota masina si 4 prsoane cu C.E. m-a costat undeva in jur de 40 lei anul trecut daca bine imi amintesc.
Eu sunt acolo cu rulota de vinerea acesta (08.07 pe minim 7 zile) cu Fordul bleumarin CJ12MFI si rulota CJ99FMI. Daca cineva vrea sa imparta calatoria sau sa ne vedem acolo, anuntati-ma. (plec de la grainta dintre CJ si SJ-unde imi e rulota)
Numai bine tuturor si vacante frumose! :)
Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)