CAMPING CAMPERLAND DARMANESTI

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
PACURAR DAMIAN
Membru forum
14

CAMPING CAMPERLAND DARMANESTI

Mesaj de PACURAR DAMIAN »

Cautam, anul trecut, un service pentru rulota. De la un prieten, am auzit de unul la Darmanesti, asa ca, in luna mai a.c., am agatat-o si, am ajuns acolo. Cu lista de lucrari. Un grup de vreo 12-15 rulote si autorulote, din Olanda, ocupau partea din fata a campingului, a carui curte, arata ca o masa de biliard.Se lucra si la rulotele olandezilor in hala de service, asa ca, am lasat-o pe a mea acolo, ca sa se ocupe de ea, in functie de timp.
Am fost plecat din tara si dupa circa 3 saptamani, m-am intors, cu mine fiind sotia si catelul. Si am ramas, de sambata, pana luni dimineata, cand ne-am intors in Brasov. Locul este minunat, curatenie bec la grupurile sanitare si dusuri, dotare completa, preturi de bun simt, ca sa nu mai vorbesc de piscina cu club de vis-a-vis, si de pensiunea Soimul, aflata la cca 200m, tot vis-a-vis, unde este la fel de curat, frumos si se mananca "mult, bun si ieftin". Pentru pescari, la cca 17km se afla lacul de acumulare Poiana Uzului si,se pot face mici excursii la salina, sau pur si simplu in imprejurimi. Ca sa nu mai spun de cei trei stejari din camping, unde s-au amenajat mese cu banci. Cand afara erau 28-32 grade, sub acestia era racoare si mai adia si un vanticel, dinspre Trotus. Drept pentru care, am revenit si am stat o saptmana incheiata. Gazdele, la grupuri-cum a fost cel de olandezi, au inchiriat un microbuz pentru exursii si, au adus si o trupa de dansuri. HMMM?? Ce ziceti? Pacat ca nu stiu destui romani de acest loc! Tocmai de aceea m-am si apucat de scris!

Adaug si site-ul campingului : http://www.camperland.ro/
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Re: CAMPING CAMPERLAND DARMANESTI

Mesaj de Popescu Niculae »

Foarte frumos ce sa spun exact cum ar trebuii sa fie , darrrrrrr e o problema ai spus trupa de dans? Aoleu nicidecum nu am auzit pe acest club al nostru despre asa ceva. In acest club predomina persoanele care detesta momentele de muzica majoritatea vor liniste asa ca . Oricum eu admir cea ce ati petrecut si consider ca asa este normal si firesc mai ales cind lumea vine la odihna, pe linga bine meritata odihna si putin divertisment este foarte bine venit .
Felicitari celor care au oferit asa ceva si sper ca si la noi se vor derula momente de genul asta .
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Anisoara Irimescu
Membru forum
15

Mesaj de Anisoara Irimescu »

ClubRv are deja un contract cu acest camping. Detalii la viewtopic.php?f=70&t=4892
Ultima oară modificat 19 Iul 2011, 20:19 de către Anisoara Irimescu, modificat de 2 ori în total.
GigiVezeteu

Mesaj de GigiVezeteu »

Anisoara Irimescu scrie:ClubRv are deja un contract cu acest camping. Detalii la viewtopic.php?f=70&t=4892
D-dan avand in vedere ca sunteti un client fidel al acestui camping, ma intereseaza daca si la sfarsitul acestei saptamani se va organiza actiuni de care ati pomenit. ma intereseaza deoarece joi voi fi prezent la camping camperland. cu mult respect si consideratiune din partea mea . gigi vezeteu
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Liviu Adrian scrie:Incepand de astazi Asociatia Clubrv are contract de parteneriat si cu Camping Camperland din Darmanesti, jud. Bacau, astfel incat toti membri cotizanti beneficiaza de 30% discount la serviciile de cazare oferite de acest loc.
Campingul se afla pe Valea Trotusului, intre localitatile Darmanesti si Comanesti, are capacitate maxima de 60 de echipaje, iar dotarile sunt de nivel european.
Posibilitatile turistice in zona sunt puse in valoare la superlativ de D-na Iulia, managerul campingului, care se ofera sa organizeze excursii zilnice fie catre salina din Tg. Ocna, Slanic Moldova sau Cheile Bicazului, fie catre atractii sportive si traditionale, cu ar fi pescuit la coada lacului sau in pastravarie ori mulsul oilor la stana vecina, urmate de mese pregatite in cel mai traditional mod posibil.
Pentru grupuri numeroase, sau la cerere, se pot organiza spectacole cu artisti traditionali din zona.
La 50 de metri tocmai s-a deschis un strand cu facilitati de recreere in acest sens, iar in apropiere exista si un centru de masaj, cosmetica, infrumusetare, intinerire si rasfat, la care turistii campingului pot beneficia de pachete speciale.
Pretul unui echipaj standard pt o zi, incluzand curentul electic este :
65 lei pentru membrii simpatizanti, aspiranti sau cum vor ei sa fie,
45 lei pentru membri cotizanti
http://www.camperland.ro
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Un camping la standardele celor din occident. Ordinea si curatenia sunt la ele acasa .Totul este pus la punct , cel mai mic detaliu conteaza . Deci se poate si la noi ,daca se doreste cu adevarat .Pretul camparii a fost de 35 de lei ,iar de palinca ce sa mai spun ? Buuuuuuuna rau !!!
Un filmulet care sa intareasca cele scrise mai sus :
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

George Chirila scrie:....Pretul camparii a fost de 35 de lei ,iar de palinca ce sa mai spun ? Buuuuuuuna rau !!!
O chestie foarte interesanta, se pare ca daca esti doar ‘membru forum’ beneficiezi de reduceri mult mai mari decat ‘membru cotizant’ /45lei (cu contract) sau ‘ membru aspirant,simpatizant’ /65lei . Nu mai pun la socoteala si palinca :)
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Gabi ,eu fiind membru cotizant la ACCCR ,am platit 35 de lei ,daca nu eram plateam sigur 65 lei !
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

In atentia CD-ului: se pare ca ACCCR-ul negociaza mai bine :!:
Scrie si tu la semnatura 'membru asociat ACCCR', caci altfel se creeaza confuzie pe forum.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Intorsi din excursia recent facuta, am ramas cu o amintire placuta in urma sederii a 3 nopti la Camping Camperland Darmanesti. Concluzia noastra e clara, la acest camping vom reveni curind.
Pozitionat f bine, curatenie maxima, dotari la standarde Europene, in citeva cuvinte, te simti ca-n occident.. Perarea nu este numai a mea ci si a celorlati colegi - viewtopic.php?f=101&t=6186
In plus am beneficiat de o interventie facuta de Nicu C la trapa Heki 1 a camperului in atelierul ce seamana si rivalizeaza cu unul din occident. Concluzia : Serviciu prompt si cu un pret excelent.
Referitor la pret, am avut o discutie si se pare ca pe viitor tariful camparii pt ClubRV va fi imbunatatit, astfel : 45 lei/echipaj pt 1 noapte, 40 lei pt 2 nopti si 35 lei pentru 3 sau peste 3 nopti :)
Nu cred ca exista cineva care sa stea mai putin de 3 nopti..Conditii super, totul impecabil, terasa cu diverse servicii bar bere etc, ideala in caz de ploaie, deci o locatie ideala pt 15-20 echipaje.
De campare se ocupa mai mult Iulia sotia lui Nicu. El este prioritar pe partea tehnica. Clipul de mai sus, a lui George Chirila, intregeste explicatiile. Citeva fotografii recente, de la ultima vizita :

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Mai multe informatii despre acest Camping gasiti pe pagina lor : http://www.camperland.ro/despre-camping.html

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

alte fotografii ce arata situatia prin care am trecut cu Nicu.Vintul si-a schimbat de citeva ori directia ,dar D-zeu a tinut cu noi si nu s-a extins si la noi .Putea sa fie o catastrofa .Totul a ramas...beton si cenusa .
Fişiere ataşate
Incendiu Darmanesti 18 08 2013 031 (Copy).jpg
Incendiu Darmanesti 18 08 2013 031 (Copy).jpg (87.93 KiB) Vizualizat de 3680 ori
Incendiu Darmanesti 18 08 2013 035 (Copy).jpg
Incendiu Darmanesti 18 08 2013 035 (Copy).jpg (70.69 KiB) Vizualizat de 3680 ori
Incendiu Darmanesti 18 08 2013 040 (Copy).jpg
Incendiu Darmanesti 18 08 2013 040 (Copy).jpg (60.62 KiB) Vizualizat de 3680 ori
Incendiu Darmanesti 18 08 2013 041 (Copy).jpg
Incendiu Darmanesti 18 08 2013 041 (Copy).jpg (64.49 KiB) Vizualizat de 3680 ori
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Pacat de ceea ce se vede chiar daca e in curtea vecinului. Bine ca ati fost pe faza si ati avut grija sa nu se extinda. Tocmai ce salvasem o poza adevarata postata de Diana fata lui Nicu

Imagine

Noi oricum vom reveni cu placere in Camperland la Nicu, chiar daca in acest weekend, cind isi sarbatoreste ziua nu putem fi prezenti, asa cum ne propusesem initial, dar o reprogramam
Nea Nelu te rog transmite pe aceasta cale Sanatate si La Multi ani din partea lui Mihail & Mariana Rusu, iar simbata seara vom inchina un paharel online in cinstea lui ca e baiat super :)
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns