Am mutat aici postarile referitoare la acest camping :
de Vali Mirica » 11 Iul 2011 13:16
http://www.camping-mht.ro/
http://amfostacolo.ro/hotel.php?d=campi ... rn&id=4667
Caping de toata cinstea . Il recomand cu toata raspunderea . An de an vin in acest loc unde in afara de conditii (comparabile cu cele de la Mustang) pe care le-ai dorii in toate campingurile ,serate folk,se cinta live si caraoche in fiecare seara. Exclus manele si alta muzica de acest gen si ce este foarte important ,marea aproape, maxim 250 m si aproape de Venus si Mangalia , distanta de plimbare pe jos.. Marian este proprietarul si patronul acestei locatii , om de toata isprava care este atent la orce detaliu din aceasta locatie . Daca aveti intrebari pot sa va dau lamuriri pe forum sau la telefon .Problema este ca nu are spatiu pentru un grup mai mare de 15 rulote .
P.S. Se fac rezervari fiindca patronul nu accepta pe cei care nu sunt invatati cu respectul pe care il datoram tuturor celor care vor sa se odihneasca si sa se distreze decent.
Traiasca rulotisti si rulotismul romanesc . Nu este un slogan comunist este ce simt . Valy Mirica. Land Rover Freelander+Caravan Piccolo 350 .
telefon :0761675889/0731130502 Braila
Vali Mirica
Membru asociat
Locaţie: BRAILA
Mesaj privatE-mail Vali MiricaYIM Sus
--------------------------------------------------------------------------------
Modifică mesajŞterge mesajRaportează acest mesajAvertizează utilizatorInformaţieRăspuns cu citat Re: Camping MHT Saturn
de Irina Strimbeanu » 11 Iul 2011 14:09
Pare intr-adevar foarte frumos.Pretul e insa putin confuz.Am citit pe langa tariful per rulota si persoane,un tarif pe mp ocupat.Ocup cat vreau?Pot ocupa strict cat rulota?Pot ocupa tot campingul?Cam cat revine/rulota?Te rog lamureste-ne si spune-mi cat ai platit tu.
Multumim!Irina, Mircea,piticii si Raya
Irina Strimbeanu
Membru asociat
Locaţie: Dragomiresti (Ilfov) tel:0722309271
Mesaj privatE-mail Irina Strimbeanu Sus
--------------------------------------------------------------------------------
Modifică mesajŞterge mesajRaportează acest mesajAvertizează utilizatorInformaţieRăspuns cu citat Re: Camping MHT Saturn
de Dan Iliescu » 11 Iul 2011 15:09
La un calcul facur pentru mine pentru o zi a iesit cam asa :
13 camperul
3x14 cetatenii care il ocupa
8x5 m(minim) = 40mp
Rezulta 95 lei/ zi
Imi pare cam multCamper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
http://www.campere.ro
yahoo: iliescu4751
Dan Iliescu
Locaţie: Bucuresti - Drumul Taberei
Mesaj privatE-mail Dan IliescuSite webICQYIM Sus
de Popescu Niculae » 11 Iul 2011 20:33
Nu va suparati cei care spuneti ca ati fost acolo la fata locului vi s-a interzis sa pozati locatia sau tot ce este pe acolo? Daca nu , de ce nu puneti poze sa vedem si noi cit de adevarat este cea ce sustineti?
Cred ca ar fi perfect sa vada toti colegii ce si cum este acolo.
Asteptam pozele de la fata locului.SWIFT CHALLENGER 510-4se -- 1993 -- OPEL FRONTERA+AUDI A6
Popescu Niculae
Membru asociat
Locaţie: ALEXANDRIA -- TELEORMAN
Mesaj privatE-mail Popescu NiculaeYIM Sus