topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Asa cum am promis, am revenit cu informatii din camping Lebada. Toate bune dar anul acesta patronul a toaletat copacii si nu gasesti umbra. Asa ca, ne-am continuat drumul si ne-am oprit la Hanul Piratilor.
Pozele sunt facute pe 29 Iunie2011 si se vad destui copaci...Cei toaletati sunt cativa in
fata campingului.
Se explica astfel si lipsa de turisti,dar va veni si aglomeratia(poate pe unii nu-i deranjeaza).
Ba mai sunt cate unii galagiosi care deschid portierele,cu difuzoarele orientate spre vecini,
iar ei stau in fata masinii si dau muzica la maxim ca sa poata auzi! Ce conteaza daca celor
din jur le place sau nu,suporta sau nu,ei sunt in vacanta si restul nu mai conteaza !
Interesant, preturile relativ ok, nu a facut nimeni o schema a traseului pana colo. Pana la urma, daca este umbra nu avem nevoie decat de liniste, curent si apa.
Din pozele poatate reiese ceva, ori comunistii au dat cu ceva pe iarba sa o usuce si sa devina maronie ori camera este defecta sauuuuuuuuuuu nu este iarba ieste doar pamint.
Asteptam lamuriri si daca tot au fost ceva colegi acolo de ce nu au discutat problema unei reduceri pt. membrii clubului nostru?
Pina va venii alta oferta la fel de tentanta ca cea de la Venus cred ca la Navodari vor merge putini din colegii nostrii.
Domnule Tutunaru,
Ma bucur ca mai este cineva care mai pune pe primul plan LINISTEA !
Cum reiese si din deschiderea topicului POPAS LEBADA este pe drumul dintre Mamaia si Navodari,
la 2 km de Navodari.Este un banner suspendat de-a latul drumului cu LEBADA chiar in dreptul
locatiei.
Evitati Nazarcea:drum in reparatie. Puteti trece spre Navodari si prin satul LUMINA (drum acceptabil).
Vacanta placuta !
aSTAZI , luni , 15.08 , DE SF MARIA , tocmai ne am intors din C. popas Lebada unde am stat de vineri, deci 3 nopti.
Am sa postez fotografii in cateva zile aici sau la imagini si impersii din excursii . Doresc sa impartasesc cateva info. de interes general.
Campingul nu are apa calda permanent , are de 2 ori pe zi, la anumite ore , apoi nici apa rece nu este la dus, dar este la chiuveta , sau afara la 2 dusuri in exteror.
Toaletele sunt asa si asa, .....ce sa zic era curat..
Exsista chiuvete in exteriorul grupului sanitar , chiuvete de inox pt. spalarea vaselor .Am campat la plaja direct , este permis, cu conditia sa nu intrii pe nisip , este cam la limita. iarba + nisip , apoi doar nisip. nu am solicitat curent. Tarifele sunt 10 ron / pers , rulota 10 ron , masina 6 ron , curent 10 ron.
Locurle de rulote sunt undeva ingarmadite intr un perimertu de 600mp unde fiecare le pune cum vrea , se pun si cu corturile diversi langa tine. nu prea ai intimitate , de fapt nu ai deloc, e cam haos. aici te poti conecta si la curent.
Poti campa oriunde in camping care cred ca are 5 hectare fara sa exagerez... , repet poti campa si in spatele unor casute pt a te folosi de umbra acestora. nu prea sunt restrictii...
sunt peste 200 de casute in camping , care nu au grup sanitar propriu. sunt si cateva care au.
casutele sunt cu 1 2 sau 3 camere , unele cu 4 gen de tabara scolara.
Exsita conecatre la curent dar doar in zona de rulote care nu mi a placut NU are umbra deloc.
Sunt si zone umbrite dar acolo intra mai mult corturi si sunt amplasate haotic , " care cum apuca "
Campingul are utilaje de agrement , la intrare , carusele , masinute electrice , etc iar in interior cateva terase , din care 2 de COCALARI , la care se canta manele pana la 2-3 dimineata , cu dedicatii de " indieni " si toate cele MUZICA LIVE . NU M-au deranjat , pt ca eram departe ( LA PLAJA) , campat , dar fata de zona de rulote distanta era de 50 m .
Personalul este f amabil , familia Haralambie , l-am cunoscut pe fiul acestuia ne ajutat chiar sa caram apa la rulota. distanta fata de plaja, unde eram campat, de la sursa de apa de la grupul sanitar era de cca 100m, distanta fata de locul de campare rulote 30 m.
Sunt diverse tarabe magazine , iar la intrare si o alimentara.
IN interiorul campingului se poate servi masa la diverse terase.
Pe plaja erau 4 corturi " de nunta ", amplasate ca discoteci , care au avut activitate in forta acum in weekendul 12-15.08. cAND AM fost prezenti., nu ne au deranjat pt ca nu eram veniti la odihna , dar depaseau decibelii admisi , zic eu de primaria NAVODARI . deodata ce imi vibrau trapele rulotei si nu exagerez. avantajul era ca sunt la cca 1000m in lateral de plaja din fata campingului , tot pe plaja .. astazi am inteles ca le demonteaza.
Campingul are si plusuri cum ar fi : se strange gunoiul permanent, poti campa rulota langa o casuta , pe care o inchiriezi pt prieteni veniti fara rulota , are o suprafata mare astfel incat seara te poti plimba pe aleile sale , magazine in incinta , tarife accesibile , personal amabil ,
de asemenea este placut faptul ca nu ti se impune unde sa campezi , noi practic ne am izolat CAMPAND la plaja ,unde nu erau decat 2 familii cu corturi . a 2 a zi , sambata , au mai " rasarit " 10 corturi .
In zona de la plaja nu sunt decat cateva salcii mici dupa care se pot " ascunde" 4-5 corturi.
Tragand linie pot spune ca este un camping ok , dar nu prea e liniste, noi nu cautam asa ceva , dar scriu acest lucru pt altii care poate au copii, sau vor relaxare.\
Mai peste tot se pune muzica , am pus si noi, ni s-au alaturat si cei de la corturi , o fam. din Tulcea... care au dansat cu noi "LA USA CORTULUI :))) "
in cateva zile voi posta mai multe la IMAGINI SI IMPRESII DIN EXCURSII + POZE CU NOI ACOLO,,,,,,,,,, SI POZE CU CAMPINGUL AICI, IN ACEST TOPIC .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
"Tragand linie pot spune ca este un camping ok , dar nu prea e liniste, noi nu cautam asa ceva , dar scriu acest lucru pt altii care poate au copii, sau vor relaxare."
Salut, am fost in aceeasi perioada cu tine, eu am stat pe coltul de alee pe unde ai plecat tu, eram pe dreapta, cu Nubira alba si Dethleffs, dupa ce ai trecut de mine ti-am vazut stickerul Club RV, dar ma gandeam ca o sa scri aici despre muzica cu care ne-au "incantat" cei din Popas mai ales ca tu erai pe plaja si se auzea mult mai bine, mie i-mi vibrau saltelele de la pat din rulota, dar a fost frumos.
Eu am fost si cu 2 saptamani mai inainte dupa ce m-au gonit cei de la garda din Corbu, si a fost relativ liniste, mai era o terasa cu manele, dar daca te pozitionai cu rulota bine, nu se mai auzea galagia.
Una peste alta, la banii pe care i-am dat eu zic ca a meritat.
Emil Naghi 074502500
Bucuresti, Berceni
Nubira + Dethleffs Dude, where"s my car??
Muzica "de club house " se auzea f tare de la corturile la care a avut loc concertul clubing nu era de la POPAS LEbada era de langa, am scris si eu ca mi vibrau trapele...... asta e pana la urma chiar daca nu a fost liniste a fost frumos. asa cum ai punctat la banii astia e mai mult decat OK.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com