George, multumim de poze dar, dupa parerea mea, prea se repeta multe cu acelasi obiectiv(plaja), devin obositoare si neinteresante, cred ca o alegere judicioasa a unor poze relevante trebuie facuta inainte de a posta.
Este o parere pur personala, stiu ca esti un tip intelegator si nu te superi ca-ti spun asta.
Mai George pozele astea sunt din Mongolia cred , vrei sa vezi criza de la mare in MAMAIA te ia capu ce criza este stai cuminte, pozele puse de tine sunt dintr-o statiune care se vrea cumparata de cineva pe 2-3 lei de aceea este pustie ca sa para ca e criza.
Daca mergeai la mare vedeai ca nu e criza in MAMAIA un seslong pe plaje la ora 12 este 500 de mii deci este criza mare de tot , si exemplele pot continua cu criza asta fantoma.
din pacate criza exista...in capul,in gindirea,in sufletul oamenilor....teama de maine...ca nu mai este nimic de furat ...groaznic...
singurul lucru unde NU e crisa,in prostie ...si noi am fost la mare,undeva,nu e uniunea europeana,si se aude ca nici nu vor...dar acolo sezlongurile sunt pe gratis...
se spune intr-o zicala,ma gandesc la turismul autohton,pina este rahat,gasesti si vrabii !
Domnu Popescu ,Mamaia ,intitdeauna ,a fost o statiune de fitosi si de vedete . Stiti vorba ceea " Nu este prost ,cine cere ,prost este cel care da " :lol: :lol: :lol:
Si patronii din camping se plang de criza, anul trecut pe vremea asta erau deja la al 2-lea caiet la receptie, acum nu sunt nici la jumate la primul... deci criza...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com