dethleffs

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Marian

Mesaj de Marian »

Frumoasa rulota! :lol:
sorinn

Mesaj de sorinn »

Da, este frumoasa si interesanta cu robinetul de gaze -banuiesc pentru aragaz exterior. Boilerul este original?
iulian g.

Mesaj de iulian g. »

robinetul din imagine este racordul la reteaua externa de apa; boilerul este unul de 15 litri electric din comert (1200 W); toate sunt instalate de mine
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Asa mi-am pus si eu alimentare cu apa de la retea dar acum stau si ma intreb, exista prin campinguri posibilitatea de alimentare de la retea?
Am fost la Sulzemoos si am vorbit cu cativa dealeri care mi-au spus ca se poate monta optional dar nu prea are utilitate neexistand foarte multe campinguri care ofera apa curenta pentru rulota, toate rulotele si camperele erau dotate cu buson pentru reumplerea rezervorului de apa cu bidonul din exterior.
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Exista maurice, in general in campingurile care se respecta fiecare loc de campare are pe langa curent si o sursa de alimentare cu apa, numai ca in general nu se mufeaza nimeni la ea ci isi umple cu furtunul rezervorul rulotei. Probabil pentru ca presiunea retelei este mai mare decat presiunea ce o baga pompa rulotei...
iulian g.

Mesaj de iulian g. »

din 12 luni, folosesc rulota cel mult 1 luna, in rest o tin la tzara unde am apa curenta (si nu am casa); referitor la presiunea retelei, se vede in poze ca am instalat un stabilizator de presiune pe apa care tine 1 bar constant
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Eu am montat un reductor de presiune (presiune intrare maxim 16 Bari si presiune de iesire reglata la 1 bar) iar clapeta de acces apa (printr-o mufa tip gardena cu capac si montare pe laterala rulotei, ceva in genul prizei de curent) mai exista un reductor de presiune de care am aflat abia dupa ce l-am cumparat.
Sincer ma bucur ca exista pentru ca aveam deja dubii despre utilitatea intregului ansamblu.
La rulotele noi, productie 2006-2007 exista doar busonul pentru umplerea rezervorului de apa cu palnia si bidonul sau se poate inlocui cu un buson care are montat un adaptor tip gardena pentru umplerea rezervorului. Daca vrei sa folosesti apa curenta de la retea nu prea se poate decat daca se modifica un pic mai mult instalatia, operatie care se taxeaza suplimentar.
Scrie răspuns