Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna sa va fie inima ! Suntem Sorin ,Viky si Sorina din Brasov si am reusit ,in sfarsit, sa ne indeplinim (mai bine zis:sa-mi indeplinesc) visul din copilarie : AVEM RULOTA !!! Ne-am luat un Wilk S3 din 2007 si am iesit deja week-end-ul tercut pe dealurile Transilvane. A fost grozav ! Am vrea sa devenim membrii ai acestui club. Cum putem face asta si ce recomandari ne puteti da la inceput de drum ? Multam fain anticipat .
Citit statut ! Cerere completata si trimisa ! Maine trimit si cotizatia. Cu pozele....inca nu stiu cum sa le atasez,dar sper sa ma invete cineva. Multumim pt urari ! Ce sfaturi utile pt "boboci" in ale rulotelor ne puteti da ? Multam fain .
Inca odata bun venit !
Depinde ce sfaturi te-ar interesa !
Este plin forumul de topicuri interesante, deci poti folosi functia "Cautare" (Search) si gasesti tot ce-ti doreste sufletul.
Daca totusi nu esti multumit cu rezultatele cautarii, nu te sfii sa intrebi si sigur se va gasi cineva cu experienta in problema respectiva sa-ti raspunda !
Succes ! :D
P.S. Pentru atasat poze citeste viewtopic.php?f=2&t=858&start=45
Bine ai venit pritre noi , tot cea ce Sandu ti-a spus este foarte real si urmeaza sfaturile lui. Vei gasi rezolvare la orice dar orice problema pe care o vei intimpina sau vei dori sa afli.
Inca o data bine ai venit in rindurile noastre si sfatuiesc pe toti cei care vor fi noi printre rulotistii sa se alture tie adica sa devina imedaiat un membru cotizant si sa beneficieze din start de toate sfturile bune la orice problema intimpinata .
Acum pot spune ca sunt membru in toata regula ! Marti am platit cotizatia pt 1,5 ani,asa ca..... Cine ma poate ajuta cu ceva sfaturi ,va rog ?
Noi Vrem sa plecam sre sfarsitul acestei luni spre Germania,via Croatia(unde n-am mai fost si unde speram sa stam cam 2 saptamani ,la mare). Bineinteles ca vom pleca cu rulota ! Ne puteti recomanada vreun traseu,ceva locuri de campare sau de unde pot cumpara un pliant sau o carte cu locuri de campare in Europa ? Multam fain anticipat !
@Popovici Vasilica...in stanga sus a paginii intri in panoul utilizatorului, acolo intri in profil si completezi locatia, anul nasterii si ce mai e pe acolo...fotografie la avatar
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India