Bratulescu Ionut scrie:Dupa toate astea :( ...ma gandesc, daca e bine sa ne anuntam "in vazul tuturor" plecarile noastre de acasa :roll: Regret sincer cele intamplate colegului nostru Bogdan !
Imi pare nespus de rau pentru cele intamplate! Acum trei ani am fost si eu calcat de nemernici...mi-au spart camperul (tot printr-un geam lateral) si au luat cam tot ce a fost mobil. Mai mare paguba a fost stricaciunile facute pentru a intra...au incercat prima data usile si cand (dupa ce le-au indoit bine canturile) au vazut ca nu merge au fortat geamul lateral, care a cedat. Camperul este parcat sub un stalp de iluminat, un vecin care nu avea somn a vazut miscari suspecte si a anuntat 112. Bineinteles, ca pana au venit, nemernicii erau departe ... De atunci am alarma cu pager iar catelusul meu de doar 50 kile abia asteapta sa muste un fund de infractor!
Dar stimati colegi, as vrea sa va amintesc entuziasmul copilaresc cand cineva a propus ca sa nu mai aparem pe forum cu nick-uri ci cu numele complet. Si neanuntarea adresei de domiciliu a devenit motiv de cearta din partea verzilor! Si uite asa au aparut unii care numai contul bancar au uitat sa-l treaca aici, pe un forum public, liber accesibil oricui!!! Eu atunci am incercat sa temperez uriasa prostie de a-ti intoarce buletinul pe dos in vazul tuturor, dar majoritatea (parca 47 din votanti) a invins, si uite rezultatele incep sa apara!!! Daca credeti ca nemernicii au ramas la capitolul taiat posete si buzunare va inselati amarnic!! Nu domnilor, s-au modernizat, iar pentru unii afisarea datelor personale de catre naivi a devenit mana cereasca ! Poate inca nu e tarziu...acum asociatia am inteles ca are un nou CD si presedinte...poate mintea limpede a celor noi va aduce si aceste corecturi! Nu trebuie confundata Asociatia, care are nevoie de date personale clare a cotizantilor cu Forumul, care este un spatiu public si pe care nu e recomandat sa ne expunem date personale care pot duce la identificarea noastra!