A VENIT NENOROCIREA

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Gabi Peterca
Membru forum
14

Re: A VENIT NENOROCIREA

Mesaj de Gabi Peterca »

Popescu Niculae scrie:...daca colegul nostru sapa putin printre borfasii din cartier afla imediat cum poate face sa i se inapoieze cele furate bine inteles dupa ce plateste o suma negociata cu asa zis un intermediar .
....
Eu nu as accepta un astfel de targ, pt ca in acest mod as incuraja furturile. Daca nimeni nu ar mai cumpara "chilipiruri" nici furturi nu ar mai fi, pt ca hotii nu ar avea cumparatori. Insa nu cred ca se va intampla acest lucru vreodata in Romania.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Nae daca ai tu cunostinte care ar putea rezolva situatia ...astept sugestii.
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Roman Vasile
Membru forum
16
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Mesaj de Roman Vasile »

Bratulescu Ionut scrie:Dupa toate astea :( ...ma gandesc, daca e bine sa ne anuntam "in vazul tuturor" plecarile noastre de acasa :roll: Regret sincer cele intamplate colegului nostru Bogdan !
Imi pare nespus de rau pentru cele intamplate! Acum trei ani am fost si eu calcat de nemernici...mi-au spart camperul (tot printr-un geam lateral) si au luat cam tot ce a fost mobil. Mai mare paguba a fost stricaciunile facute pentru a intra...au incercat prima data usile si cand (dupa ce le-au indoit bine canturile) au vazut ca nu merge au fortat geamul lateral, care a cedat. Camperul este parcat sub un stalp de iluminat, un vecin care nu avea somn a vazut miscari suspecte si a anuntat 112. Bineinteles, ca pana au venit, nemernicii erau departe ... De atunci am alarma cu pager iar catelusul meu de doar 50 kile abia asteapta sa muste un fund de infractor!
Dar stimati colegi, as vrea sa va amintesc entuziasmul copilaresc cand cineva a propus ca sa nu mai aparem pe forum cu nick-uri ci cu numele complet. Si neanuntarea adresei de domiciliu a devenit motiv de cearta din partea verzilor! Si uite asa au aparut unii care numai contul bancar au uitat sa-l treaca aici, pe un forum public, liber accesibil oricui!!! Eu atunci am incercat sa temperez uriasa prostie de a-ti intoarce buletinul pe dos in vazul tuturor, dar majoritatea (parca 47 din votanti) a invins, si uite rezultatele incep sa apara!!! Daca credeti ca nemernicii au ramas la capitolul taiat posete si buzunare va inselati amarnic!! Nu domnilor, s-au modernizat, iar pentru unii afisarea datelor personale de catre naivi a devenit mana cereasca ! Poate inca nu e tarziu...acum asociatia am inteles ca are un nou CD si presedinte...poate mintea limpede a celor noi va aduce si aceste corecturi! Nu trebuie confundata Asociatia, care are nevoie de date personale clare a cotizantilor cu Forumul, care este un spatiu public si pe care nu e recomandat sa ne expunem date personale care pot duce la identificarea noastra!
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Va rog tare mult pe toti cei care vreti sa ma ajutati sa va uitati dupa cortul meu. Este imposibil sa nu apara montat pe o rulota undeva ...la mare , la munte
Fişiere ataşate
cort gri cu albastru marca BRAND
cort gri cu albastru marca BRAND
DSC04711.JPG (85.79 KiB) Vizualizat de 1947 ori
0722.296.538
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Bogdane, o sa ma uit saptamana asta in camping X si Y.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Am poze in format mare cu cortul unde se poate vedea in detaliu. Rog pe cei care sunt interesati sa ma ajute sa-mi trimita adresa de mail ca sa pot trimite aceste poze si eventual ceva detalii.
0722.296.538
teseleanu dan
Membru forum
13

Mesaj de teseleanu dan »

Fratele meu sunt alaturi de tine ,e cumplit ce sa intamplat ,cunosc filingul,i-as bate pana la sange,!daca te pot juta cu ceva te rog spune-mi. REGRETE...daca nu ai suparat pe cineva in traseu sau 1 vecin ceva ..e clar ca e completare.Sa verifici permanent anunturi cu vanzari de piese pt. rulote ,modelul tau.Cu respect Dan
TEÅžE
Seat Inca 1.9TDI (2002)/TEC (1990)
teseleanu dan
Membru forum
13

Mesaj de teseleanu dan »

TEÅžE
teseleanu dan
Membru forum
13

Mesaj de teseleanu dan »

Bogdan, asa ai avut-o parcata, cum se vede in poza, intre cele doua masini?
TEÅžE
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

Mare magarie, dau si eu adresa de e-mail ;janvasiliu@gmail.com-cine stie poate apare cev si pe la Ploiesti si sa-l fereasca Al de sus daca se poate dibui ceva. regret ca se poate intampla asa ceva in 2011.posteaza o lista cu necesarul de inventar si cred ca unii colegi vor sar sa dea o mana de ajutor. Cu respect janOmvesel Ploiesti.
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Domnilor ce dumnezeu credeti oare ca se va vinde ceva pe vre=un site?
Toate lucrurile furate de genul asta se vind in tirgul AUTO din Vitan duminica, asa ca daca inca nu s-au vindut duminica toate poate duminica asta sa se mai gasesca ceva prin tirg. Stau si magindesc daca vede cineva un cort ca al omului pe vre-o rulota cum reactioneaza? Te duci la om si ii spui asta e cortu lu cutare ori l-ai furat tu ori ai pus sa i-l fure omului, si propietarul cortului iti spune asa omule i-ati viteza cortul asta il am de cind am rulota. Si atunci ce faceti? Sunati un prieten? Sau la politie? Credti oare ca in tara asta exista numai un astfel de cort? Ca si cortul meu am mai vazut citeva doar in 3 iesiri.
Si inca un amanunt sunt in stare de un pariu ca politia stie cine sunt hotii.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Un hot care vinde in Vitan nu se incurca cu stopuri sau perne de Tabbert, ia radio-cd-uri sau oglinzi de ML ca sunt mai scumpe. Astea au fost furate la comanda. Probabil de prima data cand ti-a disparut manerul trebuiau sa ia tot, dar ceva i-a intrerupt. Un proprietar de rulota care vrea sa foloseasca rulota in tara nu fura ca ii e frica ca va fi prins prin campinguri. Eu cred ca e un samsar care in scurta vreme va scoate la vanzare o rulota de acest tip ... nu-i pasa ce se va intampla peste cateva luni la noul proprietar, eventual daca va fi vanduta in alta tara.
VW T4 Multivan - in transformare
Scrie răspuns