Ultimile postari m-au facut sa va raspund :) Incerc pe scurt, daca-i nevoie voi detalia si poate ( cred ) ca vom face un topic separat. Iata cum vad eu lucrurile :
Avind in vedere numarul mic de membri cotizanti ClubRV ce a fost de 50 si mai nou sintem 80, din care acum 10 pe litoral- 20 la munte -si restul acasa, rezulta:
Orice patron de camping isi doreste sa faca un contract cu un club serios ce are un numar de 3-400 membri. Asa stie ca cel putin 40-50 ii vor calca pragul in sezon.
Atit timp cit noi sintem f putini si nu prea se stie de dezvoltarea club rv, nu sint interesati sa acorde discounturi. Omul zice: imi vin 5 pe vara, nu ma intereseaza
Dar,
Daca numarul membrilor se va mari si ne vom prezenta cu o cifra reala de 250 de membri din care-i garantez ca 50 intra pe sezon in camping S, se schimba treaba
Ori - pentru a deveni cit mai multi, eu am o solutie , un pic mai ciudata, dar foarte reala, asa cum se practica si-n occident de fapt. O sa deschid un topic special...
Deci, trebuie judecat incet, calm si la obiect. Fiti siguri ca o parte din noi vom discuta aceste aspecte cu patronii de campinguri, dar trebuie diplomatie si altele...
Vedeti dvs, ca : daca s-a facut reclama (f bine) pt Venus, s-a umplut de ClubRV. Ia sa se umple si camping S, sa vedeti cum vin si obtin un discount mic pt inceput.
Dar ca sa poti discuta un discount, trebuie ca si eu sa-i asigur omului ca-i intra un 50 de echipaje pe sezon. Altfel nu-l intereseaza si e logic sa nu ne faca favoruri
De exemplu, pentru inceput am sa discut prezenta unui numar de 10-15 echipaje in extrasezon si sa vedeti ca va incepe a apleca urechea. Voi incerca si om vedea.
Sper ca am fost inteles. Sint sigur ca si o parte din cei suparati imi dau dreptate. Atit timp cit nu sintem un numar serios de membrii, nu vom fi bagati in seama..
Dar exista o solutie ce sigur va place tuturor si voi deschide un topic pe aceasta tema. Trebuie sa fim mai multi ca sa avem avantaje si sa fi ascultati de oricine...
Solutia exista ... :) O gasiti in Topicul recent :
viewtopic.php?f=20&t=4638&p=61590#p61590
.