Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am cumparat o rulota Tabbert din 2004, care are antifurturi(cate unul) la roti. Au trei degajari semirotunde, la 120 grade. Fostul proprietar, nu mai gaseste cheia respectiva si mi-e groaza sa ma gandesc la vreo pana de cauciuc. Caut o asemenea cheie, daca nu pentru a o cumpara, macar cu imprumut, pentru a le scoate si a le inlocui cu prezoane normale. Cu multumiri
V-am rugat ceva aici : viewtopic.php?f=62&t=4919asa este frumos cand intri in casa(forumul) cuiva, sa dai buna ziua si sa te prezinti !
Gabi, iti multumesc pentru dorinta de a ma ajuta! Ti-am trimis prin sms pozele cheii. O sa te contactez telefonic vineri, pentru eventuale detalii. TOATE CELE BUNE
Dane! am vrea sa stim de unde esti asa cum si tu vezi de unde suntem noi .Ai fost rugat sa faci asta de Sandu Toma , viewtopic.php?f=22&t=3454&p=62257#p62262 . Chiar nu vrei sa se poata lua legatura cu tine la nevoie? :)
Colegu a fost atentionat de 3-4 ori pana acum, da de ce sa respectam ce zice la regulament, doar este democratie si fiecare face ce vrea, cu regulamentul sa se stearga moderatorii la c..r cu el ! Pacurar Damian, ati primit avertisment pentru necompletarea locatiei in profil dupa repetate atentionari !