topicuri ce scot in evidenta deficentele majore ale unor unitati de campare
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rusu Mihail scrie:
Deci , pt 1 rulota / camper si 2 persoane inclusiv curent, pretul este de 15,7 euro - adica 65 lei / noapte... :) ..Parca "suna" intr-un fel ...
Domnule Rusu, ca sa ne putem face o imagine si mai buna asupra problemei , va rog sa ne spuneti si cam care este salariul minim in tara respectiva!
:lol: :lol: :lol: Nu e cazul Marius ...pentru ca toata lumea stie despre ce e vorba...Sint campinguri si campinguri cu preturi diferite, dar 120 lei /noape ( 30 euro ) e pt 4 stele... :lol:
De axemplu oferta Campingului Azur in plin sezon de 27 euro/ noapte de familie ( pachet 189 euro/saptamina ) http://www.azur-camping.de/preislisten/ ... preise.pdf
Conditiile oferite nu pot intra in discutie...http://www.azur-camping.de/bayerischer- ... iesel.html - Nu stiti ca ai nostrii intotdeauna sint mai cu mot decit ceilalti ? ( unii ) :)
Buna dimineata . O exemplificare foarte aprofundata ,facuta de catre Domnul Rusu ,asupra campingurilor ,vizitate de catre domnia sa ,spune totul ,despre dotarile si preturile celor din vest ,si saracia campingurilor de la noi ,si nesimtirea ( unora ) asa zisilor administratori sau patroni al locurilor de campare romanesti .
Si cum zicea ,dreptul ,bunul si iubitul nostru conducator si comandant suprem ,etc ,etc,basescu : GO WEST ,dragi romani . Cu respect.
@george:
cica si soselele sint mai bune in West! :D
Ca sa revenim la subiectul topicului, incepem boicotarea cu un anumit camping? Ai dam numele? Si apoi instiintram si conducerea acestuia de actiunea noastra(motivat evident)?
Fratilor eu care sunt gica contra va rog sa mai reflectam putin si sa nu ne punem rau cu nimeni , e mai bine sa reflectam sa lasam CD sa ia legatura cu cei la care am gasit nereguli si preturi nesimtite si daca CD dupa eventuale discutii cu aceia ne da und verde incepem si noi bombardamentul, dar pina a blama si denigra pe cei care ne-au suparat sa lasam oamenii care i-am ales sa discute pe alt picior cu aceste campinguri si poate reusim sa le redresam , daca NU incepem razboiul.
CE ziceti?
De acord cu Nae,(mare ganditor, cand vrea :) ) boicotul se poate manifesta si plecand de la poarta(receptia) respectivului camping motivand(verbal sau scris) pretul raportat la oferta
Dupa parerea mea un eventual boicot ar avea rezultate numai daca noi am reprezenta MACAR majoritatea clientilor respectivului loc de cazare/servicii. Altfel devenim doar un subiect de amuzament pentru ei.
In conditiile lipsei de oferta pe acest segment de turism ramanem bataia de joc a "baietilor destepti".
Ma alatur si eu colegilor frustrati de acest fenomen, insa ma rezum doar la a le intoarce spatele si a cauta in continuare oameni cu bun simt.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Boicotul este o metoda democratica de a protesta(parerea mea)! Nu jigneste pe nimeni, ci doar semnaleaza unele nereguli! Boicotul, daca nu este facut public( ci doar comentarii, barfe "pe la gard") nu are nici un sens! Administratorii, patronii campingului boicotat precum si implicit patronii altor campinguri ar trebui sa stie de boicot! In acest fel toata lumea stie ce se poate intampla.
Cat despre problema pusa de Liviu (numarul celor care face lucrul asta) chiar nu conteaza! Actiunea in sine are impactul cel mai mare, mai ales daca este si mediat! Pe linga asta sint sigur ca si celelalte Asociatii sau forumuri se vor asocia la aceasta actiune!
In acelasi timp sint de acord si cu parerea lui Nae! Numai ca CD-ul sa vrea sa se implice! Putem face si o lista cu semnaturi!
Dragi " colegi de suferinta " in aceasta vara dupa cum am mai relatat am stat perioada 29mai-16iunie la campind S si pentru aceasta durata am platit 1,214.00 lei , (20 rulota,10 masina ,14 persoana /2 adulti,15 curent )mai mult ca anul trecut pentru aceasi perioada :shock: .Mi-au fost calculate 2 zile cu tarif de mai si am primit bonus 2 zile ,dupa discutii cu patronul.Am intrebat de ce nu face un contract cu ,clubul ,iar raspunsul a fost un NU categoric spunind ca nu face separatism intre turisti .Adevarul ca se cistiga cu turistii straini care vin cu rulote si campere (perioada mea au fost din plin :nemti ,olandezi ,belgieni ,italieni si francezi).Facind un calcul 73lei/zi cu mici diferente pentru zilele de mai ,a fost enorm de scump pentru mine care am venit cu rulota(100 lei /casuta fara aer si 120 /casuta cu aer).Inafara de spatiul pentru rulota si masina , curent (nici acasa nu consum de 15 lei /zi ,care merg din plin)am avut ceeace mi-a fost necesar ale mele ....pe care le putem folosi (lenjerie ,tv,internet,buda si bucatarie ).Din discutii,enumerind cele spuse mai sus ,raspunsul a fost:" ca sunt cheltuieli de intretinere,si felul cum arata campingul.... si dotari ...,il fac sa practice acest pret . Pentru faptul ca pe 15 iunie nu a fost curent de la 08.00-19.30(sa schimbat in zona un transformator si au fost afectate campingurile ),pe 16 iunie alte patru ore fara curent,nu am primit nici un raspuns in favoarea mea si a celorlalti din camping. :( Campingul arata bine ,apa calda permanent ,liniste ,internet,dar scump insa ne-am invatat cu el, eu si citiva prieteni .In august mergem la Hanul Piratilor in totdeauna ,schimbind intr-un fel locatia . Trebuie facut ceva .... :idea:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Atata timp cat acele campinguri sunt pline (vezi GPM, S,2 Mai...) de clienti care platesc tariful solicitat(clienti vechi, unii chiar au locul lor anume) bicotul celor ca noi care cauta un pret decent au sa-i lase reci(de acord cu Liviu, nu reprezentam mai nimic pentru ei) de aceea asociatia cauta sa obtina reduceri la cei cu adevarat interesati de o colaborare cu noi.
Si atunci va intreb: de ce mai fac unii greva foamei? De ce nu isi taie gatul direct?
Va raspund eu: Pentru ca lumea sa vada ca cineva ia atitudine! Pentru ca mai ales noi, romanii sintem invatati sa vorbim pe ascuns fara sa luam atitudine, iar in momentul in care ia cineva atitudine ne coalizam foarte repede! Daca nu vom lua niciodata nici un fel de atitudine nu vom face decat sa ne plangem si in rest nimic!
O vorba mare spune asa: nu numai cu pietre mari se umple cosul! .....cu alte cuvinte pietrele mici umple la fel de bine cosul chiar daca trebuie mai multe la numar!
pietre(in cazul nostru)= luari de atitudine, fapte, pareri, idei,etc.
Si inca ceva: boicotul pe care rulotistii din Romania poate sa-l faca nu trebuie sa aibe neaparat efecte imediate. Sa nu uitam ca forumurile romanesti le mai citesc si strainii(avem si noi un exemplu de pe forum). In alta ordine de idei ce asteptam? sa boicoteze turistii straini? poate nici lor nu le convine, insa sint nevoiti sa suporte porcariile de la noi!
Marius, definita cuvantului ''boicot'' este : De la Wikipedia, Boicotul este o interdicție declarată împotriva unui individ, a unui grup social, a unui stat prin care se stabilește refuzul de a cumpăra, a vinde sau a întreține orice fel de relații cu cei supuși acestui procedeu. Boicotul mai este și o metodă de luptă politică sau economică, constând în sistarea organizată a relațiilor cu o persoană (fizică sau juridică) în semn de represalii.
Faptul ca unii(destul de multi) dintre colegii nostri,dupa ce se informeaza asupra preturilor din aceste campinguri(uneori direct din postarile noastre) aleg sa se duca in alta parte se chiama ca-i boicoteaza.
Raspunsul asociatiei(parerea mea !) este tocmai acest topic care este public si unde colegii scriu despre nemultumirile lor vizavi de preturi.
Cred ca nu vrei sa ne vezi pe la portile unor campinguri cu pancarte si strigand mai stiu eu ce ! :mrgreen:
Despre atitudine si coalizare...hm ! da-mi voie sa nu ma pronunt !