Festivalul Rododendronului la Cheia 1-3 iulie 2011

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Festivalul Rododendronului la Cheia 1-3 iulie 2011

Mesaj de Rusu Mihail »

In perioada 1-3 iulie, in statiunea Cheia, comuna Măneciu, va avea loc Festivalul Rododendronului. Turiştii vor putea gusta din produsele tradiţionale care fac cinste din veacuri Văii Teleajenului.
Se va putea participa la numeroase competiţii sportive (fotbal, tenis de masă, skandenberg). Vor fi organizate concerte, o expoziţie de fotografie cu tema “Cheia turistică”, Crosul Rododendronului
Deasemeni va fi şi o discotecă în aer liber. De retinut ca Tombola festivalului pune la bătaie premii inedite, cum ar fi: un miel la lut, un tort de casă Cheia, un metru de miere şi o pizza de…un metru.

Vremea se anunta a se indrepta cit de cit, chiar daca noptile sint si ramin reci : http://www.accuweather.com/en-us/ro/pra ... ecast.aspx Puteti campa la camping fost Rusu - sau la Mos Martin.
Preturile de campare, sint aceleasi: 35 lei / echipaj / noapte, preturi preluate si mentinute de noul proprietar Chiru Petre, care in ultima discutie mi-a mentionat ca asteapta cu drag rulotistii ClubRV.

Imagine

Imagine
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Re: Festivalul Rododendronului la Cheia 1-3 iulie 2011

Mesaj de Isdraila Ioan »

Multumesc frumos pentru o asa invitatie.Imi place foarte mult zona,am campat de mai multe ori la Mos Martin ,dar in acea perioada am o a doua nunta ( prima a fost pe 19 iunie) la care trebuie sa fiu prezent.As fi participat cu mare placere . 😢
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Scrie răspuns