O sa-mi prezint si eu problema inmatricularii aici, cu toate ca am mai povestit despre ea si in topicul
viewtopic.php?f=23&t=3533&start=45 , dar sper ca in final sa mai adaug unul la succesele colegilor care au avut probleme similare.
Deci... Am fost la RAR vineri 17 iunie si... surpriza! Am o mica problema... imi lipseste placuta de aluminiu de pe sasiu cu datele tehnice ale fabricantului. In plus, baietii de la RAR au observat ca a fost demontata intentionat, si, in plus, seria originala care era deasupra a fost polizata, iar langa a fost batuta o serie artizanala (asta in Italia) care are 10 caractere din care toate cifre, si care se regaseste bineinteles in talonul italian anulat cu ocazia radierii.
Au masurat-o si dimensiunile sunt diferite fata de ce-i scris in talon, adica: in talon lungime: 6,150m, latime: 2,30m, in realitate lungime: 7,2m, latime: 2,4m. Corespunde doar inaltimea. Nu au cantarit-o pentru ca nu au cantar, normal.
Concluzia? Rulota e fabricata in 1991, a fost vanduta primului si unicului proprietar abia in 1993, si se pare ca dealer-ul a reusit sa faca un talon cum i-a convenit lui s-o poata vinde mai usor... si vorbim despre o rulota care noua a costat atunci echivalentul a 13.000 euro!
Proprietarul nu a stiut niciodata nimic pentru ca a primit-o deja inmatriculata de dealer.
Acum incepe distractia... la RAR au creat o comisie de 6 ingineri, au studiat-o pe rand, am intrat de 2 ori cu ea in hala, au facut toate masuratorile si pozele necesare, am platit 650 lei si... m-au respins!!! Au zis ca trimit dosarul la Bucuresti si ca raspunsul definitiv poate fi pozitiv sau negativ. In schimb mi-au cerut sa fac rost de undeva de datele tehnice originale ca sa le foloseasca, si au promis ca le cauta si ei.
Intre timp am luat legatura cu fostul proprietar care alearga intre vanzator si RAR-ul italian, sa-mi obtina istoria rulotei sau ceva date tehnice.
Eu am scris la Caravelair in Franta si Olanda, le-am trimis poze si copia dupa talonul italian, iar olandezii mi-au raspuns imediat ca seria de pe sasiu trebuie sa aiba 17 caractere si sa inceapa cu literele VFG, si sper sa ma ajute cumva sa obtin o hartie sau un mail cu datele originale ale rulotei care sa poata fi luate in considerare de RAR.
Pot sa va spun ca sunt disperat, am scos numere rosii care expira in 12 iulie, si le mai pot prelungi inca 2 luni.
Aveti idee ce altceva pot face? Sau aveti idee ce poate face RAR-ul ca sa-mi faca totusi CI? E chiar posibil sa ma lase fara inmatriculare?
Ideea e ca au nevoie de date tehnice originale, m-au intrebat daca fostul proprietar nu mai are un manual sau ceva de la cumparare, dar din 93 si pana acum a trecut mult timp si oamenii nu mai gasesc nimic pe-acasa. Oricum, e posibil sa ceara timp si ca sa verifice ca nu e furata, sau stiu eu, ca au talonul original anulat, au certificatul de proprietate unde scrie ca a fost exportata, si au contractul de vanzare cumparare intre mine si el legalizat in Italia. Deci...
Eu le-am zis sa masoare si sa treaca atat cat le iese la ruleta, ca nu am probleme, iar la greutate au gasit ca pe punti scrie maxim admisibil 750kg/punte, fiind doua 1500kg, le-am zis sa treaca atat ca nu am treaba... reprezentantul firmei de inmatriculari la care am apelat si care m-a asteptat la RAR a zis ca am nimerit la un inginer mai... timid, ca sa ma pronunt elegant...
Sper ca se rezolva intr-un fel, oricum se agita foarte tare si fostul proprietar ca mi-e coleg de serviciu, prieten si mai e si serios pe deasupra.