Se pare ca de reduceri beneficiaza si alti rulotisti care nu sunt membrii cotizanti
Suntem 3 rulote in camping, fiecare a negociat cu patronul in functie de cate zile sta... Pretul este de 40 lei de echipaj fara reducere acum... Ar fi culmea sa mai cerem si reduceri... Eu chiar nu am avut pretentii. In sezon vor fi preturi mai mari si reduceri vor avea doar membrii legitimati.
Mai pun un clip filmat azi dimineata, gimnastica de inviorare :D :D :D
In seara asta va fi foc de tabara pe plaja daca vremea permite.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Hai sa raspund celor care au intrebat. deci Gheorghe Gheorghiu este venit cu mercedesul despre care spuneai, despre reduceri pot spune ca beneficiaza si altii in functie de cit de buni negociatori sunt si conteaza in principal perioada cu cit este mai mare perioada si reducerea este mai mare, dar membrii nostrii beneficiaza din start de 30 la suta reducere si daca esti f bun negociator poate stai degeaba :D
Si acum despre noi cei de aici din Palace Venus Camping aseara a continuat distractia la maxim.,s+a inceput cu pregatirile mesei de seara cu ciorbic de pui ca la Radauti , gratar cu carne si multe legume , cartofi prajiti si la desert am avut un mare pepene rosu. Programu artistic sustinut de colegul nostru din Suceava a fost peste limita asteptarilor foarte placut si in limita bunului simt adica muzica ascultata la minim dupa ora 11 noaptea pina la orele 3 dimineata .
Multumim dl Presedinte pt. aprecieri si asteptam in continuare negocierile cu reduceri din alte chempinguri unde ne+am putea simtii atit de bine ca aici in Venus.
Asta speram dar parca am vazut ca veti avea un program extrem de incarcat pe viitorul apropiat si nu prea veti avea timp sa negociati si pt noi in alte campinguri dar speram ca ne veti face ceva bucurii.
Daca urmatoarea reuniune va fi peste 3 luni in delta nu se va simtii nici cea mai mica schimbare fata de alti ani.
Discutia dintre Liviu si Gabi a fost mutata aici :viewtopic.php?f=20&t=4638&start=30 Restul mesajelor au fost sterse, neavand legatura cu topicul. Vali P.
http://www.campingpalace.ro/ dupa cum observati modificarea de pret a fost facuta pe site-ul oficial al campingului dat fiind inceputul de sezon si nr. mic de turisti (oferta este pana la 30 iunie), colegii care sunt acum in camping au considerat pretul de moment ca fiind foarte bun ca sa mai solicite si reducerea la care aveau dreptul(a fost alegere lor).
Vin cu ultimele noutati de la mare, am avut okazia sa asist la cel mai urit moment despre care nu credeam ca e adevarat dar m+am convins ca o despartire de oameni dragi alturi de care te+ai simtit super super este f f f f naspa.
Acest moment l+am avut cind a plecat Gabi Dragomir nu am crezut ca te poti atasa atit de strins de niste oameni dupa 3 zile dar in fine nu vreau sa imi mai reamintesc .
Urmeaza pozele si veti vedea cita tristete a fost in momentele alea.Am avut invitati din Constanta, Suceava, Ploiesti si Alexandria ne+am simtit super super, de partea cu muzica s+a ocupat prietenelu nostru Stefan care a avut invitati pe Alexandru Jula, Alexandru Arsinel , Gabriel Dorobantu care ne+au distrat cu melodiile lor mai vechi si mai noi .Partea de DANS afost suastinuta de fetele noastre care s+au miscat cit mai provocator sau cel putin asa am vazut noi dupa cele 30-40 de beri si inca citeva sticle cu vin , sucuri naturale si la desert am avut prajituri delicioase cumulta ciocolata si frisca din belsug.
Continuarea a fost de pomina stropita cu multa tristete si amraciune pentru despartirea de fratele Gabi Dragomir , s-a plins pina cind lacrimile ereau baute din paharele pline din belsug cu bere si celelete licori avute la serbarea care am numito sarbatoarea despartirilor triste.
Dar cu mare grije a fetelor noastre am trecut usor peste momentele triste si am trecut la cele lumesti si firesti in Camping Venus unde veselia si distractia este o eticheta bine inteles in limita orei 11 seara cind sonorizarea a fost redusa pt a lasa restul privitorilor sa se odihneasca.
Va rog mult sa nu plingeti sau sa lacrimati ma veti gasii apropae permanent in acest Camping din orice colt de tara veti vrea sa veniti veti gasi in mine un bun sfatuitor fiindca eu cam de pe maxim 15 iulie ma mut la mare si ne vom intilni permanent . Asta daca cei care privesc sunt de acort cu astfel de socializare , eventual va pot anunta ca la programul artistic putem inbunatati repertoriul si cu ceva cintece patriotice pt cei care pling dupa ele sau ceva opera sau sinfonica, depinde daca aceste ritmuri se asorteaza cu gratarul berea si vinul .Daca nu se asorteaza si doritorii si participantii doresc si asfel de muzica vom schimba meniul si vom trece la icre negre si ceva salate sau sufleuri . In fine nu va agitati cu totii trebuie o data si o data sa ne petrecm viata asta care este atit de scurta. Mie mi s-a recomandat de unii membrii marcanti ai acestui club sa termin cu cluburile ca astea merg pina la 30 de ani si de aceea acum ma casnesc sa ma imprietenesc cu amicul lui Relu Buliga cine altul credeti ca este? decit NICU PALERU incerc si ma fortez la maxim sa ii inteleg muzica care nu te lasa de loc sa stai fara o bere suc sau apa plata dinainte.
Si hai sa ne vedem cu bine si sa aveti numai succesuri.
Urmatoarea relatare miine 28-06-2011
Fişiere ataşate
030.JPG (71.83 KiB) Vizualizat de 1981 ori
031.JPG (87.34 KiB) Vizualizat de 1981 ori
036.JPG (91.16 KiB) Vizualizat de 1981 ori
039.JPG (95.4 KiB) Vizualizat de 1981 ori
041.JPG (91.56 KiB) Vizualizat de 1981 ori
043.JPG (95.53 KiB) Vizualizat de 1981 ori
047.JPG (78.75 KiB) Vizualizat de 1981 ori
049.JPG (77.84 KiB) Vizualizat de 1981 ori
055.JPG (76.05 KiB) Vizualizat de 1981 ori
Ultima oară modificat 27 Iun 2011, 18:58 de către Popescu Niculae, modificat 1 dată în total.