GURA SIRIULUI - 8-21 IULIE

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lacramioara & Cristian Zabava
Membru forum
14
Oras: Constanta
Data nasterii: 23 Apr 1974

GURA SIRIULUI - 8-21 IULIE

Mesaj de Lacramioara & Cristian Zabava »

Pentru toti cei interesati, noi ne-a gandit sa fugim de canicula verii si sa luam o gura de racoare la Gura Siriului, intr-un peisaj mirific, binecunoscut multora.
Intervalul propus ramane fix, fiind conditionat de zilele de concediu deja acontat.
Noi venim din Constanta, avem 2 copii (un baiat de 5 ani si o fetita de 1 an si 4 luni) si asteptam cu drag sa ni se alature si alti doritori.
Ultima oară modificat 24 Iun 2011, 23:11 de către Lacramioara & Cristian Zabava, modificat 1 dată în total.
Land Rover Discovery 2
Knaus 550 TF
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Re: GURA SIRIULUI - 8-21 IULIE

Mesaj de Doru Bodeanu »

Foarte interesant, daca puteti sa oferiti detalii (locatia exacta, poze, mod de campare, cum se ajunge etc.)
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Lacramioara & Cristian Zabava
Membru forum
14
Oras: Constanta
Data nasterii: 23 Apr 1974

Mesaj de Lacramioara & Cristian Zabava »

Nu cunosc detalii si nici poze nu am, insa am trecut de 2 ori prin zona si tanjesc sa ajung acolo.
De sus de la sosea totul parea ... mirific.
Iar un loc linistit si frumos, departe de zgomot si civilizatia urbana nu avem cum sa nu gasim.
Vor mai veni insa niste prieteni care au mai fost acolo si cunosc bine locurile.
Telefonul meu este: 0723 510224.
Land Rover Discovery 2
Knaus 550 TF
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Locatia este extraordinar de frumoasa, dar spre rusinea maea, nu am mai ajuns de mult, cu toate ca-i foarte aproape. Totusi locurile de campare sint putine.
Daca mergeti cu amici ce stiu locatia e perfect. Cred ca nu v-ar strica sa cumparati si asa ceva: http://www.okazii.ro/catalog/51211499/c ... arta-.html
Inainte de a intra cu rulota, e bine sa va documentati. "Unde sint locuri frumoase, nici sosele asfaltate niu vom gasi"... :) ,Va asteptam cu poze si descrieri !

Imagine

Am gasit si o poza de arhiva, din excursia facuta pe drumul Gura Teghii - Varlam . De aceea ziceam ca e bine totusi de testat drumul cu un alt turism inainte de a intra..
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Mesaj de Petre Florin Marius »

Mergeti fara probleme. Am verificat locatia saptamana aceasta in drum spre Zabratau,asfalt foarte bun,coborarea din sosea la locul de campare,buna . Drum bun si vreme frumoasa,aveti ce vedea.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Scrie răspuns