topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Tavi, citeste si aici : viewtopic.php?f=3&t=2673
sau aici : viewtopic.php?f=26&t=3843
Primul este in localitatea Cartisoara, la poalele Transfagarasanului, al doilea este intre Orastie si Sebes.
Drumuri bune !
In localitatea Paulis ( de la Sibiu spre Deva ),este Campingul Route Roemenie .Tel.0742540620,proprietari Anna si Cornel.Am fost acolo si este un loc foarte curat si primitor,se vede ca proprietara vine din Olanda.Coordonate GPS :N 46,8,1;E 21,35,52.
Eu stiam ca Paulis este la 6km de Arad, in drumul spre Deva, deci nu are nici o legatura cu Sibiul. Am stat in camping Route Roemenie.
Campingul din Aurel Vlaicu (langa Orastie) nu-mi foloseste pentru ca e prea aproape de casa (sotia mea e din Orastie).
Multumesc oricum la toti de raspunsuri, dar eu vreau ceva pe langa Sibiu neaparat ca vrem sa ducem copiii la Muzeul Satului si nu numai. Daca nu gasim alt camping, o sa incerc la Ananas, n-am incotro... sau merg direct spre mare si anulam vizita la Sibiu.
Noi cand mergem in Sibiu (de obicei la concerte ) stam cu camperul undeva langa Piata Mare langa o catedrala catolica si un liceu.Locurile de parcare sunt foarte mari si catedrala nu are clopote deci este liniste.Nu stiu daca ai loc cu rulota dar mai ai varianta de campare la intrarea in Sibiu la Mall in parcarea aia mare cu magazinele Takko.
De putin timp la Saliste(25 km de Sibiu) s-a deschis un complex turistic nou cu camping si piscina. Nu cunosc conditiile. Are pagina de facebook cu date de contact. http://www.facebook.com/pages/COMPLEX-A ... 2917159128
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Intrebare pentru cine cunoaste bine zona: pe langa muzeul satului, tinand cont ca-i in afara orasului (daca nu gresesc pe drumul spre Paltinis), nu este loc unde sa se poata "parca" pentru o zi si-o noapte un tren de 15m? :D