Cum niciodata nu-i prea tarziu, venim si noi cu cateva impresii de vacanta din scurta (din pacate :( ) intalnire de la Bran.
Cu toate ca vremea ne-a fost potrivnica tuturor, a fost frumos si ne-am intors acasa cu zambetul pe buze.
Am intalnit prieteni vechi, ne-am facut prieteni noi si-am fost partasi la toate evenimentele comune ce s-au desfasurat acolo "sus" la Bran.
Multumim pe aceasta cale organizatorilor fie pentru activitatile adultilor, dar in special pentru activitatile copiilor, sponsorilor si parintilor ce si-au adus copiii (cred ca s-au saturat de joaca :D ) la marea noastra sarbatoare.
Strangem mana noului presedinte si-i uram un Bun venit! la fraiele asociatiei noastre, strangem mana si multumim fostului presedinte ca exista ClubRV si pentru tot ce a intreprins in decursul acestor ani si le uram la amandoi mult succes in noile "fotolii".
Noului CD uram succes si ambitii multe (in sens pozitiv :lol: ).
Ganduri bune tuturor!
Si-acum cateva poze din partea noastra...
Cu sufletu' la gura in asteptarea rezultatului alegerilor...

Un eveniment mai vesel, tombola mult asteptata, multumim sponsorilor ...

Mult asteptatul concurs de desen, multumim initiatorului si organizatorilor...

Iata si rezultatul stradaniei micilor "picasso", cinste lor, "vlastarilor" nostri...

Un carnacior pentru pofticiosi, de la noi... Zarnestii de la Tulcea, gazde in cortul nostru pentru familiile Grosu Viorel din Cernavoda si Gheorghe Daniel Mihai din Bucuresti ( cei din urma fiind fostii proprietari ai rulotei noastre), in compania carora ne-am simtit minunat.
Sa-i felicitam deoarece au devenit si ei membrii cotizanti.

Cand suntem fericiti? Atunci cand ei copiii, lumina ochilor nostri, sunt fericiti...

Putin in plimbare la Bran...

Cica este bine sa nu dai de dracu', eh...noi am dat... :shock:
A fost norocul nostru,nu este decat un personaj pe picioroange ce bantuie tinutul Bran la propriu si la figurat... :lol: