impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Astept imagini si cu alti colegi :D
Greu de crezut ca dupa ce s-au nascut au plecat direct in armata :shock:
Curaj ,numai conteaza cum aratam inainte ...acum sa nu inspaimantam populatia :lol:
Astept imagini cu Relu Buliga la gradinita (cu plete ),cu Primaru in clasa a 2 a ,cu Ciprian Lupu flacau etc.....
Am vazut,mi-a placut,da' nu postez inca "din copilarie";consider ca sunt cam 'intime" ,pentru moment...
Daca ar fi cineva propus pentru o "emblema" a Clubului,cineva cu nebunia in sange,dedicat,inflacarat,pasionat,si alte alea,alea,...,eu as propune pe Cristi si a lui Zana.
Un vis,intr-o stare de bine;spontan,saritor,un bun coleg,mereu optimist,devotat si nu in ultimul rand,un fin ganditor.
Multumim,Cristi,prin prezenta si atitudine!
Cam acesta ar fi profilul ideal al rulotistului roman.
Felicitari !
Ultima oară modificat 22 Iun 2011, 23:45 de către Calin Jurca, modificat 1 dată în total.
Buna seara . Domnule Jurca ,deja l-ati dat gata pe Cristi Nastase ,cu asemenea cuvinte . O fi el bun ,destept ,frumos ,etc , etc ,etc ,dar se va supara Zana !!! :lol: :lol: :lol:
@ Calin
Sa-mi dai contul sa-ti livrarez banii (ptr. reclama :D )
A inceput lumea sa ma sune ,sa fiu invitat la "tolcsouri" ,inmormantari si divorturi (ptr. a destinde atmosfera )
@ George
Zana nu se supara ,ca nici ea nu este dusa la biserica
Gata cu vrajeala ...bagati poze :lol: