Inmatriculari Rv-uri - precizari

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Nelu Predonu

Re: Inmatriculari Rv-uri - precizari

Mesaj de Nelu Predonu »

Domnule Popa Bogdan, inteleg ca nu este vorba de o autorulota sau rulota. Este vorba de o autoutilitara.
Regret foarte mult ce vi se intampla, insa din pacate nu pot interveni in sprijinul dumneavoastra. Relatia noastra cu Directia este strict legata de aceste vehicule. Rulote sau autorulote. Va inteleg dezamagirea si sper ca pana la urma sa reusiti sa obtineti cat mai rapid inmatricularea.
Tineti-ne la curent!
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

@popa_bogdan06
Ai avut rabdare sa le dai si mura'n'gura raspunsuri obtinute din Olanda...bravo...eu am ajuns la concluzia ca tot cu capete de creta stam de vorba...noi suntem foarte mici in comparatie cu "ei", daca nu obtin ei raspunsul pe calea lor oficiala nu ii intereseaza alte dovezi, citeste mai sus...pe mine m-au obligat sa declar ca "imi lipseste deel2" din acte!!!,si in Olanda circula 2 feluri de taloane ca dealtfel si la noi, am scris-o pentru ca altfel nu-mi primeau actele!!!Eu sper sa se sesizeze cei din Olanda in urma aberatiilor cerute din Romania...la mine au trecut 4 saptamani cu o rulota din Olanda si 2 saptamani cu o rulota din Anglia si inca nu am primit confirmarea inmatricularii!!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

Buna ziua...na ca am patit-o si pe asta. Vineri 03.06.2011 am fost la ghiseu inmatriculari Alexandria cu toata documentatia pt inmatricularea unei rulote aduse din Anglia si tipul de acolo mi-au spus ca poate sa dureze chiar si 3 luni pana imi va da nr. Nu stiu de ce pentru ca rulota a venit cu factura aferenta si o carte pe care scrie..
NACIONAL CARAVAN COUNCIL
CERTIFICATE
BRITISH STANDARD
APPROVED
Touring caravan
BRITISH STANDARDS 4626 AND 6765 PARTS 3 AND 4 COVERS THE FOLLOWING FEATURES
Carte in care sunt trecute ; ,mdelul rulotei, lungime, latime, nr de locuri, serie sasiu, inca o serie ( UNDERGEAR TYPE APPROVAL NO) MMA, o semnatura si o data(16.06 19940 care este data cand a fost fabricata. Intrebare...daca stie cineva ce anume este acest document, daca nu cumva este ceva care inlocuieste ceea ce doresc cei de la ghiseu inmatriculari. Ce ma sfatuiti sa fac??
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Hary Radu
Membru forum
14
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 03 Apr 1971

Mesaj de Hary Radu »

stai linistit si asteapta...tot ce prezinti nu o sa fie bun...cum a zis si niky trebuie avut mare rabdare....si noi am avut talon la o rulota din anglia si nu lau recunoscut,ei au zis ca este un act de vanzare cumparare ceea ce nu are nici o legatura cu ce iam prezentat..deci rabdare....
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Domnule Florin, v-am transmis parerea mea raspunzandu-va la PM.
Florin Tutunaru
Membru forum
16

Ma sperie....mai stau cateva zile...pana se fac 2 saptamani si am sa merg sa intreb la ghiseu ce se mai intampla.Acel certificat pe care il are rulota eu cred in continuare ca este ceva care autentifica serii, date,greutate despre rulota. Ce mai vor cei de la inmatriculari? sau mai exact ce anume vor sa verifice in Anglia atata timp cat cei de la RAR au verificat-o in baza de date a Interpol si este ok?
Hary Radu
Membru forum
14
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 03 Apr 1971

Mesaj de Hary Radu »

eu am 1 luna si 2 saptamani si tot nu au terminat de verificat...Dupa ce au trecut 3 saptamani m-am dus la sediu politiei saptamanal dar acelasi raspuns plus precizarea ca se poate verifica doar personal si la ghiseu nu au un numar de telefon
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

am reusit sa iau numerele definitive, a durat 6 saptamani pt olandeza si 5 saptamani pt englezoaica
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Felicitari ! Desi cred ca este o "victorie" amara !
Pacat ca trebuie sa ne supunem unor astfel de proceduri aberante :(
Orice problema are o rezolvare practica
Florin Tutunaru
Membru forum
16

Uraaaaaaaaaa!!!! am batut recordul....intr-o saptamana si jumatate astazi am luat numere definitive...Am reusit....!!! nu ma asteptam asa repede, astazi cand am fost la ghiseu m-au si certat putin....,,Bine domnule...noi te sunam ( a trebuit sa las si un nr de tel acolo) si dumneata nu vii sa iti inmatriculezi rulota? Stupoare...nu stiam daca glumesc sau vb serios...ca sa constat ca mi-au pus nr in fata, cartea ..autorizatia provizorie...ce mai astazi merg pe principiul,, am un leu si vreau sa-l beu... :mrgreen: ". Deci se poate....nu se vrea in alta parte....Bafta celor care sunt in situatia mea.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Bravo Florine ! Stii tu ca prin '90 era un slogan : "Daca vrei...poti! " , dar trebuie sa vrea si ei ... :mrgreen:
Orice problema are o rezolvare practica
Florin Tutunaru
Membru forum
16

Multumesc frumos, chiar nu ma asteptam la ce am citit aici, probabil datorita faptului ca la Alexandria sunt mai putine cereri ????se poate, nu stiu, ideea este ca astazi cu mandrie i-am trantit nr pe spate. Astept 1 August sa o pun la treaba....Sa ne vedem sanatosi si sper din tot sufletul sa ma depaseasca toti ceilalti ca timp pana la inmatriculare. Sa ne auzim cu bine.
Scrie răspuns