Eu stiu de cateva luni de la Costin Tabra de aceasta obligatie,mi-a comunicat verbal, si chiar el este autorizat pentru verificat instalatia de gaz, nu mi-a trecut prin cap sa caut la "frigidere" de urmatoarele pasaje....."Daca in Germania mergi cu butelia de gaz pe rulota pe drumurile publice si nu ai inspectie tehnica (TUV) la instalatia de gaz este infractiune ! Nu conteaza ca instalatia ta este perfecta d.p.d.v tehnic."..."Singurul autorizat pentru verificari la instalatia de gaz este Peti, care este si singurul Service Truma.
Apelati cu incredere ! :D
http://eur-lex.europa.eu/Notice.do?mode ... words=null
Citez pe colegul nostru Peti Luidort :
"aceasta lege este valabila si pentru romania,dar mai ales celor care doresc sa calatoreasca cu rulota sau camperul in tarile uniunii.
am obtinut dreptul de a face verificarile si a emite un certificat in sensul legii.sintem reprezentantii oficiali si acreditati al firmei truma.putem face aceste verificari la rulote si autorulote care au in dotare incalzitoare de fabricatie truma.
astept intrebarile voastre "...propun sa se deschida o tema speciala cu obligatiile rulotistilor in afara tarii, este mai usor de gasit...cati oare dintre noi au ajuns cu privirea pe randurile de mai sus la "diverse"?