Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Postby Gigi Catalin » 08 May 2011, 14:38
In urma unei dicutii avute la Baile Boboci la iesirea de ,,recunoastere,, (2sapt inainte de paste) am fost intrebat de colegii mai inimosi daca am putea ,,lega,, si o umanitara in acelasi timp.
Timpul fiind prea scurt ,nu mi-a permis sa aflu concret ce cazuri sociale ar fi in zona ....Dar cu toate astea cativa colegi au venit cu ce au putut ..........si asa ,in mare parte lucrusoarele stranse de colegii nostri au ajuns la familia cea mai amarata din zona cu cei mai multi copii.....restul repartizandu-le la cativa pe care ii stiam eu din zona .
Despre ei nu pot spune mare lucru ,pozele sunt mai relevante. E greu sa dormi 6persoane intr-un pat,fara lumina,apa curenta ....Iar eu tec pe la ei, dar rar :oops: (de cateva ori pe an).
Ma gandeam sa cumpar cea mai ieftina rulota pt a deveni si ei colegii nostri si ar putea dormi mai comod(are o cunostinta una pe 1000eur mare cu axa dubla) ...poate se mai alatura cineva la acest proiect :idea: ...macar cu o parte .
Postby Gigi Catalin » 08 May 2011, 15:58
Va rog sa ma credeti ca am lacrimi in ochi scriind acest mesaj....
Sunt uluit cu cata promtitudine anumiti colegi mi se alatura .
Am primit deja mesaj privat de la un coleg care isi doreste sa ramana anonim ca sa ii transmit un nr de cont pt a sustine PROIECTUL UMANITAR RULOTA . ,,PUR ,,[/color] :D asa a fost botezat cu ajutorul colegului si asa va ramane .....indiferent de cati colegi vor fi alaturi de mine EU PROMIT ca se va duce pana la capat .
Chateau Cantara 490 si Lexus IS 220D tel..0722.215.331 sau.0765.393.695
Postby Gigi Catalin » 09 May 2011, 12:34
Sandu te rog daca vrei sa faci un topic separat de a lui Cornel cu asa zisul proiect demarat de mine ....
Nu as vrea ca aceasta actiune sa eclipseze macar un pic topicul pt Cornel care ESTE SI VA RAMANE AL NOSTRU .
Postby Gigi Catalin » 10 May 2011, 09:52
Uraaaa al doilea coleg a trimis bani pt acest proiect ... :D :D :D ....
Postby beldiman_marius » 10 May 2011, 10:34
unde a trimis? detaliaza, te rog!
peugeot 306 break + burstner city
de ce nu a fost deschis topicul aici: "Să ajutăm nişte suflete necăjite!" ; de ce este inchisa aceasta sectiune?
PRECIZARE: in urma discutiilor avute cu Sandu am inteles ca datorita atacurilor virtuale, de tip SPAM, care au avut loc sectiunea respectiva a fost inchisa! S-a reusit totusi sa se faca un shortcut al acestui topic la sectiunea "Să ajutăm nişte suflete necăjite!" .
Ultima oară modificat 10 Mai 2011, 12:14 de către Marius Beldiman, modificat 1 dată în total.
Imediat ce am pus pozele cu acest caz social ,am fost contactat pe PM de catre colegii de pe forum .
Acestia si-au aratat interesul pt acest ,,proiect,, si mi-au cerut o modalitate prin care pot contribui si ei cu o suma de bani .....le-am trimis un nr de cont prin mesaj .
Pe parcurs ce se strang si banutii o sa detaliez ....in dreptul primilor 2 am sa trec decat suma si eventual o initiala ceva sau orasul pt o evidenta cat mai transparenta a banilor primiti ,deoarece au avut rugamintea sa fie anonimi si sa nu apara numele lor ....
Pt cei care vor sa mi se alature le pot trimite un numar de cont pe privat sau pot trimite pur si simplu prin posta.Doritori sa fie ca mijloace gasim .....
Doamne Ajuta sa fim cat mai multi la acest proiect pt a ferici cat de curand aceasta familie.
Eu o sa ma ocup de tot ce este necesar transportul,achizitie,remedierea si punerea in functiune a noi casute .
Deja am facut ceva planuri sa le fac o fundatie ceva sa o ridic pe boltari ,ceva de genul .Sasiul urmand sa i-l transform in platforma ,rulota fiind imatriculata ,cu bani rezultati in urma valorificari se pot face alte lucruri bune pt ei ....
Doamne Ajuta !!!!
Asa cum am spus in postarea anterioara o sa afisez sumele primite pt o transparenta totala .
Incep cu primul coleg care a tinut sa fie anonim ,cel care a ,,sugerat,, numele proiectului .,,rulota,, :D
1.M. anonim din Timisoara 500 ron
2.Marius Beldiman 50ron
3.Vali Panait 200 ron
4.Titel Cojocaru 200 ron
5.Jan Vasiliu om vesel 50 ron
Un inceput foarte promitator .....multumesc inca odata din suflet colegilor .
O sa modific lista personal pt a vedea cum e sa fi moderator :mrgreen: ..... toate butoanele sa vina la mine :mrgreen: :lol:
Ultima oară modificat 23 Mai 2011, 08:56 de către Catalin Gigi, modificat de 2 ori în total.
Adaug la lista celor cu inima mare pe Titel Cojocaru cu suma de 200 ron .
Un coleg care a fost in permanenta alaturi de proiectele umanitare facute prin intermediul ClubRV-RO .
Totodata si-a aratat interesul colegul Octavian Pop cu ceva materiale de contructie care vor fi livrate de colegul Vali Dumitru cel care a asigurat transportul din si in toata tara data trecuta la actiunea umanitara din moldova .....
Felicitari si multumim ...
va iubesc maxim mai colegilor inimosi . :lol:
Gigi draga ,pune si pe numele meu o mica contributie 50 roni, si cand ne vedem la bran vin cu ai in dinti la tine. As dori sa stiu unde e locatia acestei famili, poate o ajutam si cu alceva ce e necesar :casei : noi. cu mult respect pentru initiatori.Merita toata lauda. jan omvesel Pliesti.
ar fi bine daca am reusi sa ne mobilizam mai repede fiecare cum poate cu cat poate sa reusim sa demaram actiunea mai repede pt a nu intra in toamna deoarece vara trece repede
Asa cum am spus in postarea anterioara o sa afisez sumele primite pt o transparenta totala .
Incep cu primul coleg care a tinut sa fie anonim ,cel care a ,,sugerat,, numele proiectului .,,rulota,, :D
1.M. anonim din Timisoara 500 ron
2.Marius Beldiman 50ron
3.Vali Panait 200 ron
4.Titel Cojocaru 200 ron
5.Jan Vasiliu om vesel 50 ron.
Intalnirea Anuala de la Vampire, se pare ca va fi foarte activa... :D Daca cineva se apuca sa faca un program cu timing sa stiti ca poate incapea pe ordinea de zi a AG si umanitara P.U.R. Acum oamenii se misca mai incet, insa sunt convins ca la intalnire vor fi rezultate. Ar fi bine sa specificati ca pentru oamenii nevoiasi, sunt absolut necesari nu numai banii, ci si lucruri de imbracat, mici obiecte, jucarii etc. , oricum aceste "nimicuri" ajung la ghena. :D Stima pentru cei deja donatori, respect pentru cei ce vor deveni...!
Este bine sa sa stie ca data trecuta au fost niste oameni de bine, iar unii dintre ei chiar au facut un efort, de aceea zic, sa percuteze si unii dintre cei care nu se regasesc pe lista, dar la intalniri epateaza ca "fitosi" si eu stiu ca glumesc, iar altii fac bani de pe urma comunitatii , fara sa puna macar o poza nu mai zic de informatii...,etc. :D :oops:
Cu ocazia intanliri de la Bran am mai strans 600 ron .
Multumesc din suflet in numele copiilor care vor locui in aceasta rulota ...
Intentionez ca dupa ce ma intorc din concediu sa incerc sa fac ultimii pasi in acest proiect si anume sa mut copii in rulota ...
Orice ajutor este bine venit !!!
Gigi, ai gasit vreo rulota sau cautam noi ceva ? Doar o strigare si ne punem pe cautat... Daca gasim ceva la pret bun, la cati membri suntem putem contribui pentru finalizarea PUR.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com