Cititi topicurile create pt aceasta intanlire si o sa imi dati dreptate ...
Pur si simplu asta este adevarul ...
popa violeta scrie:Daca nu am fi postat micile noastre carcoteli (ref. pret-locatie) probabil ca topicul ar fi ramas fara obiect (gol).
Tocmai deaceea sa ajuns in aceasta situatie pt ca nu suntem in stare decat de carcoteli ...undeva in regulament scrie clar ca nu trebuie postat fara rost ,nu numarul postarilor conteaza si calitatea acestora.
Era simplu ...de ce nu am stat noi cuminti sa ne vedem de treaba noastra asa cum incepuse lista ...daca ne aducem aminte erau 9 persoane interesate si inscrise pe lista ....
Ce trebuia mai mult decat sa vedem si noi ,sa studiem ,daca ni se pare ok pt noi :idea: ne inscriem !! si ulterior analizam sa vedem cam cati s-ar fi strans ...daaaar la noi e altfel.
In timp o sa se adevereasca ca ceea ce am spus eu este adevarat. Nu va mai simtiti trasa de urechi ca nu aveti de ce ...incercati sa vedeti partea buna a lucrurilor,eu asta am urmarit.
Eu oricum ajung acolo si cu si fara carcotasi care au animat acest topic ...de ce imi pare rau este faptul ca noi nu o sa mai putem tine ziua Romaniei ,excursia din care ne intoarcem nu ne permite sa ducem cu noi si recuzita necesara.
Doamna Violeta chiar nu imi doresc o polemica cu dumneavoastra .
Speram ca anul viitor o sa procedam mai chibzuiti la organizarea acestei iesiri care este foarte importanta pt clubul nostru.