siguranta robinetului defecta

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de incalzire
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Muntean Cristian
Membru forum
14

Re: siguranta robinetului defecta

Mesaj de Muntean Cristian »

Sandu Toma scrie:ATENTIE !
NU FOLOSITI DECAT VASELINA TRUMA !
Va multumesc pentru atentionare. De aceea nu am folosit nici un fel de vaselina alta decat cea recomandata de dvs. Am preferat sa nu pun. Citisem undeva pe acest forum ca este singura recomandata.
Multumesc
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Acum se poate comanda la Peti si un tubulet, desi costa undeva in jurul a 15 Euro va ajunge ani multi !
Pentru cutatat, 1l de alcool etilic tehnic este sub 10 Ron.
Orice problema are o rezolvare practica
Roman Vasile
Membru forum
16
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Mesaj de Roman Vasile »

Muntean Cristian scrie:
olah laszlo scrie:
Muntean Cristian scrie: Sa deduc ca e microintrerupatorul stricat sau poate sa fie si o alta cauza ?
Am desfacut tot ansamblul robinetului, am schimbat si electrodul care da scanteie ( banuiesc ca la el va referiti cand spuneti "senzorul de flacara"
Cristi
Nu la electrodul de aprindere ma gandeam ci exact la senzorul termocuplei! Acea termocupla actioneaza si asupra microintrerupatorului. Practic mentine scanteia pana arderea este sigura, chiar daca nu mai tineti apasat butonul.
Spor la treaba! Vasile
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

@ olah laszlo
Da-mi voie sa-ti spun ca esti in totala eroare cu ceea ce afirmi !
Rolul termocuplului este strict de a mentine deschisa electrovalva de gaz . Vezi viewtopic.php?f=49&t=1321
La aprinderea electronica, "bujia" are si rol de electrod de ionizare care "simte" flacara si intrerupe "trenul" de scantei.
In cazul disparitiei flacarii, daca microintrerupatorul aprinderii( aflat in interiorul robinetului si actionat "DOAR" de rotirea axului robinetului) este actionat, aprinderea va da scanteie chiar in lipsa gazului.
Deci : intre termocuplu si scanteie nu este niciun fel de legatura !!!
Orice problema are o rezolvare practica
Scrie răspuns