A inceput sezonul 2011!!!???

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Adrian Filip
Membru forum
17

A inceput sezonul 2011!!!???

Mesaj de Adrian Filip »

Azi datorita job-ului am facut 2 curse Constanta-Cernavoda.

Am numarat cam 10-12 rulote venind spre Constanta si citeva campere.Camperele erau cu numere straine de IT,NL,D
Rulotele erau cu numere de RO si ma intreb daca nu cumva este in acest week-end vreo intilnire pe litoral?
Asfalttango...Mitsu Pajero SPORT+A6+platforma tractare auto+BEYERLAND SPRINT 360.......0722.327.887
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Re: A inceput sezonul 2011!!!???

Mesaj de Niky Radu »

...apropo de noul sezon, exista vreun camping pe litoral in care poti "parca" rulota si sa platesti doar in weekend sau in zilele in care ma duc? fara a mi se lua bani pe parcare, ma gandesc sa nu o trag dupa mine in fiecare weekend, sa o las acolo si sa fac asta vreo 4-5 weekend-uri!!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Adrian Filip
Membru forum
17

Mesaj de Adrian Filip »

Eu nu am cunostinta decit de tarifarea pe zi.

Azi 04.06 am mai numarat 9-11 campere ,majoritatea noi si toate cu numere de Franta.
Am observat ca merg grupate cite 2 sau 3
Ultima oară modificat 04 Iun 2011, 13:54 de către Adrian Filip, modificat de 2 ori în total.
Asfalttango...Mitsu Pajero SPORT+A6+platforma tractare auto+BEYERLAND SPRINT 360.......0722.327.887
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

O mare parte din Rulotele care le-a vazut Adrian, sint cele care mergeau pt " Parcare 1 iunie - 1 sept "
Campinguri de genul plati parcarea + sederea pe zile cind e cazul sint destule, cu preturi diferentiate.
De la Sud spre Nord aveti Camping Vama V. ; 2 Mai, Venus, Pescaresc, camping S. Ramine sa-i sunati :)
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Va pot aduce la cunostinta ca in data de 01 iunie au venit in camping S acele echipaje de care vorbiti ;BELGIENI SI OLANDEZI ,ce au fost luati de autocar si au plecat sa viziteze anumite obiective (au plecat pe 04 iunie dimineata)Tot 😉 pe 04 iunie,dar pe la ora 13.00 au venit cam 15 rulote francezi si care au plecat azi dimineata pe la 10.00(05 iunie) iar tot azi ,dar pe la ora 17.00 au venit patru ecipaje de italieni.VA POT SPUNE CA MAJARITATEA AU FOST CAMPERE SI DOAR TREI RULOTE .Imi pare rau ca nu va pot atasa fotografii. 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Niky Radu scrie:...apropo de noul sezon, exista vreun camping pe litoral in care poti "parca" rulota si sa platesti doar in weekend sau in zilele in care ma duc? fara a mi se lua bani pe parcare, ma gandesc sa nu o trag dupa mine in fiecare weekend, sa o las acolo si sa fac asta vreo 4-5 weekend-uri!!
La Venus, in camping Palace aveti posibilitatea de a lasa rulota contra sumei de 10 lei/zi, urmand sa platiti pretul receptiei sau cel preferential negociat de Clubrv pentru membri asociati, conform topicului viewtopic.php?f=70&t=4370
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

@Liviu...asta stiam de la Venus, dar nu-i convenabil, pentru 2 luni de parcare este posibil sa platesti si 500 lei, daca ma duc 4 weekenduri plus banii aferenti sederii si cred ca sunt aceeasi bani pentru combustibil daca o trag dupa mine de 4 ori, ideea este sa ma pot duce de 6-8 ori numai in weekend si sa platesc numai sederea in camping numai ca sa ma incadrez in acelasi buget dar sa stau mai mult la mare, pe deoparte campingurile care sunt mici sunt indreptatite sa ceara banii astia pentru ca pot fi full, dar cele care niciodata nu au fost pline nu se merita platita parcarea...dau un exemplu, ei castiga de la mine 50 de lei pentru parcare de luni pana vineri, iar sambata si duminica mai pot ramane cu un profit de 50-100 lei pe cumparaturile ce le pot face de la magazinele, restaurantele lor,in afara de plata sederii, eu nu pot tine pasul cu ei 2 luni in ritmul asta de cheltuieli, deci daca nu ma duc un weekend ei nu castiga nimic de la mine daca nu o las acolo si castiga doar in weekend-urile in care sunt acolo, pe cand daca nu ar costa bani parcarea ei ar putea castiga de la mine numai daca stau acolo si chiar ma pot duce de mai mult de 4 ori, acum fiecare isi face socoteala, dar sa fim seriosi...cam toti gandesc ca si-ar dori sa mearga din plin in plin in fiecare luna, dar nu-i asa!!! din cate stiu eu sunt campinguri care nu au fost niciodata full si unii chiar prefera sa stea cu ele goale decat sa fie mai maleabili cu noi, rulotistii...am gasit camping in Croatia care cere 150 de euro pentru parcare 1 an!!!, chiar merita sunt multi km si chiar faci economie doar dintr-un singur drum pana acolo, dar cum la noi totul este mai scump decat afara!!!!
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?

0744670978
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Incearca sa suni la unul din numerele de telefon afisate pe site : http://www.campingpalace.ro/ Sava Laurentiu, si expunei problema asa cum ai scris si pe forum si poate gasesti intelegere. Eu /noi am avut de a face cu dumnealui si am gasit intotdeauna o cale de urmat, poate gasesti si tu !!
I-a fa un calcul si vezi daca devii membru cotizant si beneficiezi de reducerea de 30 % in acest camping in functie de cate zile petreci acolo s-ar putea sa iesi in castig.
4 weekend-uri a cate doua zile x 38 ron(reducerea de 30% pentru 2 zile) = 152 ron => 22ron castig(cotizatia este 130ron), daca mai petreci si o saptamana concediu acolo :
7 zile x 19ron(reducerea pe zi conf. contract) = 133 ron economie la bugetul propiu ! Calculele au fost facute pentru un echipaj standard : 2 adulti, rulota si curentul.

P.S. Sper sa fi calculat bine, mai verificati si voi :D
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Am retinut varianta ta, imi facusem si eu calcule aici, dar eu nu pot fi membru cotizant deocamdata, am permisul suspendat din 2009 in urma unui accident si nu am servici, incerc sa fac un ban cu vanzarea unor rulote, dar sunt castiguri mici,nu o duc prea bine, eu depind de soferii care ma duce unde mi-as dori si chiar trebuie sa accept unde ar dori ei, aici la Venus nu este o locatie de mers cu copii mici, apa de la plaja este maricica, cea mai buna apa pentru copii, este foarte mica chiar si 10m de intrat in mare numai in zona Mamaia si a campingurilor de pe langa Navodari, din partea mea nu-i problema cat de mare e apa, eu am copii mari, dar depind de unde vor altii!
Niky si Lavinia Radu

0744670978
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Ok, atunci calculul ramane in atentia colegilor care vor sa mearga in acest camping .

P.S. Apa in dreptul statiuni Venus este ca si la Mamaia, se poate merge foarte mult in larg pana sa devina mare,pe masura ce inaintezi catre Saturn intrarea in apa devine mai abrupta si apar pietre mici in apa. (aceasta completare am facut-o pentru cei cu copii mici !!)
Sa ne vedem sanatosi !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Scrie răspuns