Trapa Fiamma;de care:transparenta,sau nu?

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Re: Trapa Fiamma;de care:transparenta,sau nu?

Mesaj de Odenie Sergiu »

Ok,multumesc pt.detalii.Daca se poate schimba sensul,se poate adapta si sub plasa pt. insecte,cand nu se poate rabata,e totusi gandit bine.Acuma sa speram ca va face si ceva racoare,miscand aerul de colo colo.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Ca sa nu mai deschid alt topic am sa scriu aici,are legatura cu montarea trapei.Aceste trape,poate si alte modele,se prin cu holsuruburi in exterior pe plafonul rulotei.Pentru cei care au mai montat,intrebare:ce holsuruburi se folosesc?autoforante,sau simple pt.tabla?Ex in foto.Indicatiile celui care se ocupa cu montajul la firma de specialitate,au fost sa pun hosuruburi (cele albe,care sunt pentru tabla) si sa le insurubez fara a face gaura,direct cu bormasina.Care din cele doua modele este indicat la acest gen de montare,tabla fiind cum stim de aluminiu?Nu am intrebat atunci cand am discutat si sunt in dilema.
Autoforante Foto1
Imagine
sau simple? Foto2
Imagine

Oare fac fata si cele simple?perforeaza tabla?sau ma chinui.
Ultima oară modificat 30 Mai 2011, 10:04 de către Odenie Sergiu, modificat 1 dată în total.

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Parerea mea, foloseste din cele normale .
Fara sa pregauresti, iti ramane mai mult "material" in care sa tina filetul.
Exista suruburi "autofiletante" speciale pentru tabla ( nu autoperforante ca in foto 1)
Oricum importanta este lipirea/etansarea sub si imprejurul ramei exterioare a trapei !!!
Orice problema are o rezolvare practica
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Sandu Toma scrie:Exista suruburi "autofiletante" speciale pentru tabla ( nu autoperforante ca in foto 1)
Pai atunci sunt cele din foto 2 nu?sunt albe,cele galbene si cu capul plat nu bombat sunt pentru lemn.
Totusi in instructiunile de montare scrie ca mai trebuie verificate periodic aceste suruburi(in nr.de 20/trapa) ca se mai desfac in timp;inseamna ca fara,nu prea tine.Cea pe care o am acum nu se strange decat in patru suruburi dinspre interior,nu trebuie gaurita tabla.Nu prea-mi surade ideea sa fac atatea gauri,dar asta e sistemul mai nou,vad,cel putin la acest model de trapa.

Gavriil Stiharul
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Sergiu in poze ai autofiletante perforante ....acestea au un filet ascutit care taie.....deaceea Sandu ti-a recomandat suruburi speciale pt tabla ,acelea decat stang....daaaar sa nu uiti in primul rand conteaza la trapa solutia ...
Sandu Toma scrie:Oricum importanta este lipirea/etansarea sub si imprejurul ramei exterioare a trapei !!!
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Pai in foto1 este tipul autoforant,iar in foto2 celalalt care e si in magazinele de auto ca holsurub pt. tabla.Altele eu nu stiu sa fie,decat cele pt. lemn.Deci nu cel din foto2 este cel de care zice Sandu?

Gavriil Stiharul
Scrie răspuns