Am evitat sa scriu despre acest Camping pozitionat foarte bine comparativ cu alte locatii. Este (poate, a fost) campingul nostru preferat de 22 de ani. Normal mergem in iunie, sept cind e lejer.
Ne cunoastem f bine cu Nuti, Gelu cit si cu Marius, baiatul lor, om de nota 10. Ca in fiecare an, am poposit si in toamna trecuta citeva zile. Acolo ne-am intinit cu amici vechi, rulotisti abonati.
Tot acolo, am cunoscut si pe dl Penca, om de isprava si f simpatic. Totusi, anul trecut, parerile nu au mai fost aceleasi despre tarife si conditii la 2Mai. Am intilnit "nemultumiti" si i-am inteles.
Chiar fara a folosi curentul, am fost taxat in 12-13 Sept ! cu 45 lei/zi de "o angajata" care ne-a intoxicat cu vizitele zilnice impreuna cu mica ei agenda. Parca eram hoti, parca fugeam neplatiti.
I-am explicat ca achitam inainte de plecare, ca nu platim zilnic, insa insistenta acesteia si vizitele permanente zilnice cu Opelul Agila la 2m de cortul rulotei, ne-a facut sa-i achitam si sa plecam
Chiar si cei din "prima linie" ce achitasera un sezon full, au fost taxati pt cele 3-5 zile de "extrasezon"...Erau cam negrii nu de la bronz, ci de suparare...si ii inteleg...Dl. Penca stie bine ce scriu.
Imi pare rau ca am ajuns aici, sa renunt la acest loc din cauza unei agasante fara cei 7 ani de acasa. Imi pare rau dupa Nuti cu care glumeam, de Gelu, dar in special dupa Marius viceprimarul...
Nu contest ca te imbogatesti din camping, dar Domnule Penca, daca afacera era rea, nu se mai agita nimeni pt prelungirea contractului de inchiriere pentru inca 10 ani in care investitia va fi "0"
Imi pare rau ca s-a ajuns aici, cu campingul nostru preferat si caruia ani de zile i-am facut o super reclama. Imi pare rau de toata situatia, insa poate relatind toate acestea, ceva se va indrepta.
Asa ca anul trecut am plecat de la "45 lei fara chitanta in extrasezon" de linga o colectie de gunoaie(foto), la "35 lei cu chitanta in etrasezon", la Camping S unde am gasit absolut toate conditiile.
Nu zic ca la Cheia rulotisti n-or fi avut critici, dar acolo se tunde iarba saptaminal, seara se consuma mai mult curent, iarna se da zapada dintre si de pe rulote si tot nu am depasit 35 lei/echipaj
Asta cu cablu TV , cu Net cit de cit, cu un gratar asa cum e, dar "e" si cu specificatia ca terenul a fost privat si nu inchiriat. Sa nu credeti ca-i usor sa-ti faci calculul financiar ca sa nu dai faliment.
Imi pare rau dupa Camping 2Mai,dar trebuie luate masuri si impacati clientii...Poate citesc copiii patronului acest punct de vedere. Vedeti ce usor e sa fi client si sa critici? Mai rau e pt patron :D
Fişierul ataşat EX-03-Camping 2Mai aglomerat in 12 sept Extrasezon.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat EX-29-Camping 2Mai in Extrasezon-rulote linia 1.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat EX-44-Camping 2Mai-curatenia de peste drum....jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat EX-83-Camping S in Sept 2010.jpg nu mai este disponibil

- EX-03-Camping 2Mai aglomerat in 12 sept Extrasezon.jpg (86.35 KiB) Vizualizat de 3177 ori

- EX-86-Camping S - Sept 2010.jpg (91.51 KiB) Vizualizat de 3177 ori