camping DIRSTE - atentie !!

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sorin Dandes
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Dandes »

Sper sa nu se supere nimeni pe mine.
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
Oprisan Emil
Membru forum
16

Re: camping DIRSTE - atentie !!

Mesaj de Oprisan Emil »

Impresii din camping Darste..pot fi multe. Dar sa ne referim la cele ce ne intereseaza..: conditii bune la toalete, gazon, curat...bun.
Dar ce conteaza mult e si comportamentul administratorilor si a receptionerei. Vorbesc de perioada iulie 1996. Demult, da... dar daca verificam presa, vedem ca au fost trazniti in acea perioada doi tineri, iar salvarea a intarziat pentru ca receptionera nu vroia sa o anunte. :shock: Ca se poate muri, nu? La vestea ca pot avea morti in camping, suntem priviti ca si cum glumim si tratati ca atare.
Deci nu va mai plangeti ca nu v-au lasat sa-l vizitati :D Eu nu mai calc in veci acolo.
In rest toate bune.... :D
Suntem rezultatul deciziilor noastre...
daniel paiu

Mesaj de daniel paiu »

vreau sa confirm atitudinea cel putin ciudata a celor de la camping darste. in vara lui 2007 am oprit la ei avind de gand sa stau acolo cu cortul 2-3 nopti (2 familii , 4 persoane, fara copii).dupa ce am luat la cunostinta despre preturi la receptie, am vrut sa vedem cum arata campingul - ordine, curatenie, aspect general, etc. pur si simplu vroiam sa aruncam o privire inainte de a plati. SI NU AM FOST LASATI !!!! de fapt ne lasau - dar cu plata unei taxe de vizitare -parca 10 ron de persoana !!!!!!!!!! la inceput am crezut ca nu au inteles bine, ca vreau sa stau acolo, chiar vroiam asta. dar atitudinea , tonul si modul de tratare a personalului de la receptie m-au lasat masca. chiar n-am mai intilnit asa ceva nicaieri in tara si cred ca am stat cam in toate campingurile din romania. asa ca nu pot decit sa recomand ocolirea lui, indiferent de curatenia lui, ordine, etc, dar cum trateaza ei clientii - fara comentarii. eu unul promit ca NU MAI CALC PE ACOLO IN VECI.
Valentin Purcarea
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 27 Oct 1979

Mesaj de Valentin Purcarea »

Buna ziua,

in acest weekend am fost in Camping Darste, care mi-a creat o impresie foarte buna.
atasat gasiti cateva foto
Fişiere ataşate
1.JPG
1.JPG (82.02 KiB) Vizualizat de 2484 ori
2.JPG
2.JPG (86.12 KiB) Vizualizat de 2484 ori
3.JPG
3.JPG (75.07 KiB) Vizualizat de 2484 ori
4.JPG
4.JPG (83.37 KiB) Vizualizat de 2484 ori
5.JPG
5.JPG (86.14 KiB) Vizualizat de 2484 ori
6.JPG
6.JPG (90.42 KiB) Vizualizat de 2484 ori
7.JPG
7.JPG (83.06 KiB) Vizualizat de 2484 ori
8.jpg
8.jpg (71.53 KiB) Vizualizat de 2484 ori
9.jpg
9.jpg (91.06 KiB) Vizualizat de 2484 ori
Dacia Logan 1.5DCi + HOBBY CLASSIC 350
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

@vali:
ceva preturi, conditii? administratorii tot asa gretosi sunt? sau pe criza asta s-au mai domesticit? :lol: pe vremuri era o vorba: "frumos camping, pacat ca este administrat de romani!". S-a schimbat modificarea? :lol:
Valentin Purcarea
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 27 Oct 1979

Mesaj de Valentin Purcarea »

Buna seara,
preturile sunt afisate pe site-ul camping-ului http://www.campingdirste.ro/ro_files/localizare.html (65ron: dusuri non stop, curent, racord apa si canalizare, internet wireless), super curat si ingrijit. Cat despre administratori nu prea pot sa spun multe, am intrat, am platit si asta a fost. Il recomand, cel putin in perioada aceasta.
Dacia Logan 1.5DCi + HOBBY CLASSIC 350
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Dupa cele afisate pe site-ul campingului ,vad ca este destul de frumos si mai ales convenabil ca pret.65 ron si ai totul asigurat .Da este bine de luat in seama pentru acest an . 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Si mie mi s-a parut interesant campingul ,dar rigiditatea oamenilor de la receptie ,te cam scoate din sarite ,si-ti vine sa-i injuri sanatos ! Imagine .Ce pierd daca te lasa sa vezi cum arata campingul din interior ! Asa suntem ,noi romanii ,ne place sa ne dam mari la apa mica !!! Imagine Cu respect !
Laur Stanciu
Membru forum
15

Mesaj de Laur Stanciu »

Am fost si cu cortul si cu rulota-e frumos-curat nu s-au comportat urat cu noi.
Opel mokka,Beyerland Sprinter,Ford Mondeo mk4,tel.0766461536
George Chirila

Salut Laur . Eu m-am referit la faptul ca esti x persoana si dupa un drum lung si istovitor pe soselele patriei ,ajungi langa Camping Motel Darste si nu stii nimic despre locatie si ai dori sa innoptezi acolo ,dar inainte de toate si de a plati ,ca sa nu margi la GHICI ,ai dori sa vezi conditiile acestui loc . Bun ,si dupa cum spuneam si eu dar si alti colegi ,gasesti la receptie ,un " scortos ",care dupa ce-i dai salutul normal ( ca doar suntem bine crescuti ),si ii spui toata tarasenia ca doresti sa vezi inainte sa platesti ( nu ca la curve ),si te interpeleaza cu niste " figuri de pasa turcesc ",in afara de oboseala si stresul de pe drum ,se mai pune si el " oblic ".te cam lasa nervii ! Asta am vrut sa spun . Cu respect maxim !
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

george chirila scrie:.te cam lasa nervii !
Ia un persen !....nus' daca ai obsevat ,dar avertizarea era ptr. 2006 !......se mai schimba "uamenii" , la fel ca si vremurile !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
George Chirila

Ionut ,eu nu ma otravesc cu medicamente ." Ii bag mintile in cap ",dupa care .....ma deplasez spre alte zari ........mai calde ! :mrgreen:
Scrie răspuns