Popescu Niculae scrie:Acum vine si rindul meu sa ma laud , deci am panouri solare de 120 W...
nu cred ca nu renteaza sa dai 150 de mii de lei pe zi la curent. Exemplu simplu am fost de 1 Mai la mare si am stat 3 nopti am platit 450 de mi de lei curentul si am avut 2 aeroterme de 2000w conectate cam non stop una in cort una in rulota , oare oi fi iesit in pierdere?
Popescu Niculae scrie: Daca ar fi cerut 50 de mii de lei pe zi pt curent normal ca ar fi fost un pret de bun simt , as fi avut si eu ceva bun simt , dar cind tu ceri fara nici o jena 150 de mii pe curent pe zi cind energia electrica este 4 mi lei kw cum este? La acest pret au un profit de 100 la suta o fi bine?
No comment.Dar nu ma pot abtine sa nu remarc:
1.Nu inteleg de ce ai mai pus panouri,daca tot platesti curent.(poate pentru a mai adauga la lista de achizitii,pe langa genarator,AC...etc.
2.Rulotele noastre,cred, 99,9% sunt dotate cu sistem de incalzire.Cele englezesti nu? sau nu se incarca la noi butelia... :mrgreen: La cat de bine stai cu partea materiala(din ceea ce ne-ai relatat amanuntit),eu nu m-as coborî sa pun 2 aeroterme de 4KW,ca sa-mi "scot parleala" pe curent.Pai ba zici ca merita sa platesti curent,ba ca nu.Eu daca nu vreau sa nu platesc,folosesc panoul,dar nu ma duc sa-l sec pe ala de curent,ca mi-a cerut mult.Protestez,fara sa cumpar curent de la el.
Cineva scria pe aici ca cei care nu se ... in toaleta rulotei nu sunt rulotisti.(Asta in cazul in care au,poate :lol: ) Dar cei care au incalzire( e drept ca pe gaz,e mai scump deh...) si nu o folosesc...Sau nu folosesc aragazul din dotare si gatesc pe plite electrica ca doar tot platesc curent?Ma intreb insa de ce platesc,ca nu te obliga nimeni.
O fi mai rentabil pt. ca faci economii la gaz? :oops: