Nu ma refeream la consumul de noaptesi in general la consumuri mici(eu noaptea dorm,aprind doar putin lumina si sunt led-uri).Popescu Niculae scrie:Sergiu e foarte adevarat cea ce spui dar hai sa o luam simplu , de ce trebuie neaparat sa fie soare sa ne incarce bateria in N min . Daca in acea noapte nu am folosit decit 2 becuri 1-2 ore ce descarcare s-ar produce la baterie ? Foarte mica deci automat cind se lumineaza in cel mai scurt timp bateria va fie la parametrii maximi ok?
Am redresor la mine,pt.orice eventualitate,dar curentul consumat pt.incarcarea acumulatorului nu justifica pretul cerut/zi pt. curent,deci nu m-am conectat,de aceea am luat panoul pt.independenta energetica si pt.ca tariful perceput pt.curent este exagerat(in comparatie cu consumul meu,cel putin;doar daca as gati nonstop pe plita electrica,poate s-ar acoperi consumul la acest pret).Popescu Niculae scrie:Ereai in Camping de ce nu te-ai conectat la curent citeva ore si se incarca bateria imediat de la redresoru personal al rulotei, sau nu poseda rulota ta asa ceva?
Ceva nu este in regula acolo.Eu am regulator Phocos,nu acel model,dar led-ul verde care indica incarcarea nu se aprinde decat cand este conectat panoul prin regulator si bateria legata la iesirea regulatorului.Ar trebui sa vedeti ce scrie in prospect,acolo scrie semnificatia fiecarui led,si in functie de defectiuni aparute,ce si cum se aprinde si clipeste acolo.Curentul cu care incarca se poate masura cu un ampermetru legat in serie intre iesirea regulatorului spre baterie si borna bateriei.Trebuie sa indice un curent mai mare sau mai mic in functie da starea bateriei si curentul furnizat de panou.La intrarea in regulator a circuitului de la panou se masoara tensiunea furnizata de panou,iar la iesirea spre baterie,tensiunea limitata de regulator.In nici un caz in timpul incarcarii nu poate sa fie 1V.Acolo este o problema:daca este bine conectat panoul la regulator,consumatorii,bateria si este verificata daca e buna(adica daca se poate incarca cu un alt redresor)atunci poate fi problema regulatorul.Daca este aprins led-ul galben,inteleg ca este descarcata si deci nu se incarca.Deci eu zic sa verificati circuitul de la panou la baterie,pas cu pas:verificat tensiunea panoului decuplat de la regulator;cuplat pe regulator,la intrare,daca se mentine aceeasi tensiune,dupa aceea la iesirea spre baterie,fara sa fie conectata bateria;dupa aceea conectati bateria si verificati din nou tensiunea de intrare si iesire din regulator.Astfel,zic eu pas cu pas se poate gasi unde e problema.Doru Bodeanu scrie:Buna ziua,
Regulatorul meu nu are decat 4 leduri care se aprind indiferent daca panoul este racordat sau nu; FUNCTIONARE - verde, STAREA BATERIEI - rosu , galben si verde, respectiv descarcata, medie si plina. Am montat la panoul solar un ampermetru in serie cu regulatorul, dar acesta nu indica nimic, voltmetrul aratand la bornele bateriei aprox.14V (este de 100 A) iar ledul aprins la regulator este cel galben. Panoul solar, neracordat la regulator are la borne 17,86 V (la umbra) iar cand este racordat indica 1V. De ce ? Oare asa trebuie ?
Pai "Nea Mihai , eu am scris clar cu referire la cei de pe Valea Cerbului, dar adevarat n-am specificat ca in mod direct nu pot fi numiti rulotisti cei care stau cu rulota din mai pana in septembrie, delimiteaza spatiul cu sarma si cutii de bere, spala rufele in parau si le atarna la vedere , nu folosesc WC-ul ( nu cumpara solutii) etc. Eu am convingerea, cu toata compasiunea pentru ei, ca n-au bun simt., si nu sunt nici rulotisti :idea: Soare in solare... :DRusu Mihail scrie:Pt Mihai Ghe. =
Referitor la chestia ca cine sta mai mult de 5 zile intr-un loc off nu-i rulotist- nu am inteles. Care-s rulotisti si care nu ? Daca stau 14 zile la Seimeni, in ce categorie intru ?
La chestia cu generatorul "back-up" pe romaneste de rezerva, e bine, dar daca-l pui la mai putin de 50m de rulote, eu unul bag cheia in contact si dispar fara sa zic nimic :)