Uauuu....... :shock: :shock: :shock:
Astea da poze. Adevarata incantare. Felicitari.
Mona, cred c-o sa stau si eu pe langa tine sa fur vreo cateva setari. Sau poate ca la iesirile nationale am putea scurta putin sedintele si include un tutorial foto sustinut de profesionisti, astfel incat sa cunoastem toti atat secretele producerii pozelor de calitate, cat si modalitatea postarii lor pe forum.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
http://s1124.photobucket.com/albums/l561/71kta/
Am atasat si eu un link copiind pasii ,,profei,, :lol:
Pozele nu au cum sa fie atat de clare ca ale ei, deoarece sunt facute de sotul meu si nu de ea :D ...dar momentele sunt unice si exprima aceeasi stare de fericire.
Poza de mai jos trebuia sa fie prima din acest topic .
E prima poza facuta de cand ma apropiam de locatie,imi iesise cu plin si asa cum se spune ,,imi merge bine ,, :mrgreen: si asa a fost o iesire extraordinara cu oameni extraordinari .
Intrebarea omului cu galetile a fost ,,auziti domn sef dar apa ,apa cand bagati ,,??? ....curand tata curand ,am zis si eu (obisnuit sa mint nu mi-a fost greu sa ii dau sperante :D )
Locatia la venirea noastra ..
Si locatia dupa plecarea noastra la fel de verde si curata de cum am gasit-o ....un pic mai trista fara noi :(
Sper ca revederea in aceasta locatie sa devina o traditie ....asa cum este ,,Iepuresti,, ,,Delta Dunari,, si alte locatii ...
Din aceasta iesire am invatat multe ....iar la anul cu siguranta o sa fie si mai frumos .